Takla atan araç yandı: Ölü ve yaralı var!

Takla atan araç yandı: Ölü ve yaralı var!

Mardin'de, İpekyolu üzerinde takla atarak, şarampole yuvarlanan ve yanan araç içindeki 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nden Nusaybin istikametine doğru seyir halindeki Cemal Muhammet'in (25) kullandığı Irak plakalı bir araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Söğütlü Köyü yakınlarında takla atarak, şarampole yuvarlandı. Araç içerisinde bululan yaralı Irak uyruklu Cemal Muhamnmed ve Sit Van Fevzi, yoldan geçen araç sürücüleri ve yolcuları tarafından çıkarıldıktan sonra takla atan araç, alev alarak yanmaya başladı.

Haber verilmesi üzerine Nusaybin 112 ambulansı ve itfaiye ekipleri kaza bölgesine sevk edildi. Kaza yerinde yaralı 2 kişiye yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavi altına alınan yaralılardan 41 yaşındaki Sit Van Fevzi, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İtfaiye ekipleri de yangına köpüklü suyla müdahale ederek alevleri söndürdü. Meydana gelen yangının söndürülmesinin ardından geriye aracın iskeleti kaldı.

Kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.