Tartıştıkları genci vurup hastaneye gitmesin diye parasını aldılar

Tartıştıkları genci vurup hastaneye gitmesin diye parasını aldılar

Bağcılar'da Ramazan Kaylak isimli vatandaş, tartıştığı muhtar Hakan D.'nin adamları tarafından vurulduğunu söyledi. Saldırganlar bacağından vurdukları gencin parasını da hastaneye gitmesin diye gasp etmiş.

İstanbul Bağcılar'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çınar Mahallesi muhtarı Hakan D.'nin adamları, tartıştıkları 27 yaşındaki Ramazan Kaylak'ı vurduktan sonra hastaneye gitmesin diye cebindeki parasını aldı.

MAHALLEDE GEZERKEN TEHDİT ETTİ

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz 27 Ağustos günü  Bağcılar'ın Çınar Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede gezen Kaylak, muhtar D. ile karşılaştı. Muhtar D., durdurduğu Kaylak'ı "Bu mahallede gezemezsin senin yüzünden bir sonraki seçimlere giremeyeceğim." diyerek tehdit etti. Kaylak ise D.'ye "İstediğim yerde gezerim" diye karşılık verdi.

ÖNCE VURDULAR SONRA HASTANEYE GİTMESİN DİYE PARASINI ALDILAR

Aynı günün akşamı ise Kaylak, 2 kişi tarafından vuruldu. Yaşadığı korku dolu anlatan Kaylak şunları söyledi:

"Hakan D.'nin gönderdiğini düşündüğüm 2 kişi gelerek beni bacağımdan silahla vurdular ve bana kendilerini Hakan D.'nin gönderdiğini söylediler. Beni vuran bu iki kişiden biri Süleyman Ç.ydi. Ç. beni vurdu. Diğeri yanındaydı.

Ben vurulup yere düştükten sonra yerde yatarken Süleyman Ç. benim cebimde bulunan 75 lirayı hastaneye gitmemem için aldı. Bacağımdan iki kurşun aldım, giderken de ateş ettiler ama o kurşunlar bacağımı sıyırıp geçti."