Tecavüz şüphelisi ayaklarından vurularak yakalandı

Tecavüz şüphelisi ayaklarından vurularak yakalandı

Karaman’da tecavüz ve birçok suçtan aranan, hakkında kesinleşmi hapis cezası da bulunan A.Ö'nün yakalanması için operasyon başlatıldı. Bir aracın içinde arkadaşlarıyla kıstırılan A.Ö teslim ol çağrısına uymadı ve polise pompalı tüfek doğrulttu. Polis A.Ö'yü bacağından vurarak yakaladı.

Olay, merkeze bağlı Dereköy’deki bahçelikler arasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, polis birçok suçtan aranan ve 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A.’yı yakalayabilmek için geniş çaplı çalışma başlattı.

Ö.A’nın erkek arkadaşlarıyla buluşacağı yönde duyum alan ekipler, Ö.A’nın arkadaşlarını takibe aldı. Takip edildiklerinin farkında olmayan Ö.A’nın arkadaşları araçlarıyla Derköy’deki bahçeler arasında F.T. (37) ve A.S. (27) isimli arkadaşlarıyla birlikte otomobil içinde alkol alan Ö.A’nın yanına gitti. Takipteki polis ekipleri, Ö.A ve yanındaki arkadaşlarına teslim olun çağrısı yaptı. Bunun üzerine elinde bıçak bulanan F.T ile ekiplere pompalı tüfek doğrultan Ö.A, bacağından vurularak yakalandı. Yaralı F.T. ile Ö.A, çağrılan ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Ö.A’nın yanında bulunan diğer arkadaşı A.S ile bahçe arasından çıkan B.L. isimli genç kadın gözaltına alındı.

GENÇ KADINA TECAVÜZ İDDİASI 

Ö.A.’yı yakalamak için çalışma başlatan ekipler, iddiaya göre tecavüz olayını da çözdü. Olayda gözaltına alınan B.L. isimli genç kadın, polise verdiği ilk ifadesinde Ö A.’nın kendisini kaçırdığını, darp ve tecavüz ettiğini ihbar etti. Kadın ifadesinde ayrıca, geçen yıl da Ö.A'nın tecavüzüne uğradığı ve ailesinin evini kurşunladığı için korkup şikayette bulunmadığını söyledi.

A.Ö SUÇLAMALARI REDDETTİ 

Karaman Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk tedavisinin ardından ifadesi alınan Ö.A.suçlamaları kabul etmedi. B.L.’nin tecavüz iddiası hakkında ise "Kendi istediği doğrultusunda ilişkiyi girdik" beyanında bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.