TEM'de dehşet saçtılar... Kabusun bedeli sadece 235 TL!

TEM'de dehşet saçtılar... Kabusun bedeli sadece 235 TL!

TEM Otoyolu Hasdal Kavşağında yarış yaparak, 4 aracın kaza yapmasına neden olan Hasan K. ve Ahmet K, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekiplerince gözaltına alındı. Hasan K. ve Ahmet K’ya trafiği tehlikeye atmak suçundan 235’er TL para cezası kesildi. Ehliyetlerine el konulan iki şüpheli adli işlem yapılmak üzere polis merkezine gönderildi.

İstanbul TEM Otoyolu Hasdal kavşağında, 21 Nisan 2018 gecesi 3 araç birbiri ile yarışmaya başladı. TEMde dehşet saçtılar... Kâbusun bedeli sadece 235 TL
Araçların arasından geçerek tehlikeli araç kullanan sürücülerden birisi, iki aracın arasından geçmeye çalışırken, önce Bekir N.’nin aracına çarptı, yolda zikzaklar çizmeye başlayan araca seyir halindeki başka bir araç daha gelip çarptı. Bir anda savaş alanına dönen yolda 4 araçta maddi hasar meydana geldi.Kazaya neden olan sürücüler olay yerinden kaçtı. Kazayla ilgili yarışçıların çektiği görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine Sivil Trafik ekipleri olaya karıştığı tespit edilen Hasan K. ve Ahmet K.’yi Sarıyer’de evlerinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin ehliyetlerine el konulurken, 235’er TL para cezası kesildi. Şüphelilere adli işlem yapılmak üzere Güzeltepe polis merkezine gönderildi.