Tuvaletin kapalı olmasına sinirlenen bir kişi 1 kişiyi öldürdü

Tuvaletin kapalı olmasına sinirlenen bir kişi 1 kişiyi öldürdü

Bursa'da bir caminin tuvaletini kullanmak isteyen bir kişi, tuvaletin kapalı olduğunu öğrenince 1 kişiyi öldürdü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde cami avlusunda meydana gelen olayda bir kişi kalbinden bıçaklanarak öldürülürken, bir kişi de yaralandı.

Olay sabah saatlerinde Malazgirt Cami avlusunda meydana geldi. İddia göre, Yeni Mahalle'de ikamet eden Dilaver E, cami avlusunda bulunan tuvaletlerin kapalı olmasına sinirlendi. Dilaver E, sabah namazı için camiye gelen 46 yaşındaki Esfendiyar Girgin'e tuvaletlerin neden kapalı olduğunu sordu. Girgin, "İçeride tadilat var. Ondan kapalıdır" demesi üzerine sinirlenen şahıs, etrafa ve Girgin'e küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine iki şahıs arasında tartışma çıktı.
Dilaver E, üzerinden çıkardığı bıçakla evli ve 5 çocuk babası olan Esfendiyar Girgin'i kalbinden iki kez bıçakladı. Müdahale etmek isteyen 61 yaşındaki İbrahim Duman da aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Her iki yaralı, olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Esfendiyar Girgin, ilk müdahalenin ardından ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı ise hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi.
Katil zanlısı, olay sonrası caminin karşısında bulunan evine gitti. Dilaver E, polis tarafından evinde gözaltına alındı. Dilaver E'nin evinde yapılan aramada çeşitli silahlar ele geçirildiği öğrenildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.