Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Antalya'da toplandı

Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Antalya'da toplandı

Son dönemde küresel ekonominin yapı taşlarından biri e-ticaret. Dijital pazarlamanın Rürkiye'de de hacmi her geçen gün büyüyor. Daha da büyüyecek. Antalya'da düzenlenen Uluslarası E-Ticaret Zirvesi'nde bu sektörün baş döndürücü hızı ve geleceği konuşuldu.

Kilometrelerce ötedeki üreticiyle tüketiciyi biraraya getiren bir sistem. İnternet ile hayatımıza giren, kısa sürede küresel ekonomiyi etkileyen yeni yöntemlerlerden biri. E-ticaret. Şimdi dünyada ticaretin gittiği yeri, gelişimini, kazananı, bu platform belirliyor.

Dijital ticaret, Antalya'da PTT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Uluslararası E-Ticaret Zirvesi'nde konuşuldu. Zirvenin açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Katar, Tunus, Fas, Rusya ve Bosna Hersek'li meslektaşları, Doğan Online ve Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve sektör temsilcileri de katıldı. Hanzade Doğan Boyner, Türkiye'de ticaret potansiyelinin çok fazla olduğunu söyledi. "Baktığımızda perakende oranı yüzde 3 dünyada 8 buçuk ama biz 8 buçuğa ulaşabiliriz kredi kartı kullanan genç ve teknoloji kullanan bir ülkeyiz" değerlendirmesinde bulundu.