Vahşice öldürülen Hababam'ın efsanesi son yolculuğuna uğurlandı

Vahşice öldürülen Hababam'ın efsanesi son yolculuğuna uğurlandı

Şile'deki evinde vahşice öldürülen Hababam Sınıfı'nın Gariban Sefa'sı, ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Teşvikiye Camii'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Şile'deki evinde öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yönetmenin yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan Haldun Dormen, "Benim asistanımdı.Vazgeçilmez dosttu. Ben ve Dormen ailesi perişan olduk'' dedi.

YAKINLARI PERİŞAN OLDU

Şile'de figüranlık yaptığı öğrenilen O.A. tarafından öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun'un cenazesi törenin yapılacağı Teşvikiye Camii'ne getirildi. Tabuta sarılan Uzun'un yakınları gözyaşı döktü. Uzun'un naaşı Teşvikiye Camii'nde bugün öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından yarın Gönen Gündoğan Köyü Mezarlığı'nda defnedilecek.

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Uzun'un cenazesine çok sayıda ünlü isim akın etti. Oyuncu Sefa Zengin, "Korkunç bir durum . Kemal gibi dünya beyefendisi bir insanın başına gelebilecek en korkunç şey. Şoktayım. Dünyanın en iyi insanlarından biriydi. Söyleyecek söz yok .Sözün bittiği yerdeyiz" dedi. Oyuncu Gürkan Uygun ise "Ne söylenebilir ki "diye konuştu.