Yan yana hizmet veren iki 'beach club'e silahlı saldırı şoku!

Yan yana hizmet veren iki 'beach club'e silahlı saldırı şoku!

Bodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğradı, işletmede komi olarak çalışan 18 yaşındaki Furkan Say öldü, 4 kişi ise yaralandı

Saldırıda yaralananlar arasında ünlü sunucu Jess Molho'nun eşi Zehnep Molho da bulunuyor. Olayın ardından kaçan çifte tabancalı saldırganın yakalanması için jandarma çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, saldırganların 26 el ateş ettiğini belirledi. Saldırıda hayatını kaybeden 18 yaşındaki Furkan yarın İstanbul'da toprağa verilecek. Bodrum'da çifte tabancalı saldırganın iki beach clubte dehşet saçıp, 1 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi de yaralanmasının ardından bugün Çilek Beach Club’a gelen bir kaç kişi olay çıkardı. Bu kişiler kaçarken, jandarma 'beach club'lar ile çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.  Bu arada jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede saldırganın iki tabancayla 26 el ateş ettiği ortaya çıktı.

NELER YAŞANDI?

Dünyaca ünlü isimlerin tatil yaptığı, sosyetenin göz bebeği Göltürkbükü Mahallesi’ndeki yanyana hizmet veren Çilek Beach Club ile Sess Beach Club’a bugün saat 03.00 sıralarında gelen çifte tabancalı bir kişi dehşet saçtı.

HER YERE ATEŞ ETTİ

Çilek Beach Club’a gelerek sahile inen saldırgan iddiaya göre önce Sess Beach Club’u sordu. Ardından da hemen yan taraf olduğunu öğrenince o yöne doğru yöneldi. Her iki beach club arasına geldiğinde ise saldırgan belindeki iki tabancayı çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı. Yaklaşık 400 kişinin çalan müzikler eşliğinde eğlendiği her iki beach club kurşun yağmuruna tutulurken, büyük panik çıktı. Saldırıda vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sess Beach Club’ta komi 18 yaşındaki Furkan Say, garson 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club’ta garson olarak çalışan 29 yaşındaki Yasin Kaya, Zeynep Molho ile 1 müşteri yaralandı. Çıkan büyük panikten yararlanan çifte tabancalı saldırgan geldiği otomobile binerek kaçtı Yaralılardan durumu ağır olan Furkan Say, hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Diğer 4 yaralı ise Bodrum’daki özel hastanelerde tedaviye alındı. Yaralılardan Nesimi Gönenç, ilk müdahalenin ardından havayoluyla İstanbul'a sevk edildi.

"KÂBUSU YAŞADIK"

Çilek Beach Club muhasebecisi Gökhan Balcı olayı anlatırken, "Tesisimize gelen bir kişi, içeri girip Sess Becah Club’ı sormuş. Ardından da biraz uzaklaşıp, sağa sola rastgele ateş etmeye başlamış. Kabusu yaşadık. Saldırganı tanımıyoruz ve niye böyle bir şey yaptığını da bilmiyoruz. Ortalıkta iki beach club arasında husumet olduğu, çalışanlarının birbirine girdiği gibi söylentiler dolaşıyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Herkes ekmeğinin peşinde, saldırganın bir an önce yakalanıp, hakettiği cezayı almasını istiyoruz" dedi. Her iki beach club ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan jandarma, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

"KURŞUNLAR BİZİM İŞLETMEMİZE KADAR GELDİ"

Sess Beach Clup işletmecisi Celal Yarar, 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı, çifte silahlı saldırının kendilerine yönelik olmadığını öne sürdü. Yarar, "Komşu işletme Çilek Beach Club’tan ateş ederek gelen saldırganın tabancalarından çıkan kurşunlar bizim işletmemize kadar geldi. Asıl saldırının oraya olduğunu düşünüyoruz. Bir çalışanımız yaralandı, bir çalışanımız da yaşamını yitirdi. Çok üzgünüz" dedi.

SALDIRIDA ÖLEN GENÇ İSTANBUL’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Bu arada saldırıda yaşamını yitiren Furkan Say’ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Say ’ın cenazesinin İstanbul’da toprağa verileceği,saldırıda kalçasına isabet eden kurşunla yaralanan Nesibi Günenç’in bugün ambulans uçak ile ameliyat için İstanbul’a nakledileceği belirtildi. Saldırıda sırtından yaralanan iki müşteriden birinin televizyon sunucusu Jess Molho’nun eşi bir çocuk annesi Zeynep Molho olduğu öğrenildi. Molho’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

26 EL ATEŞ ETMİŞ

Bu arada jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede saldırganın iki tabancayla 26 el ateş ettiği ortaya çıktı.

Saldırıda yaşamını yitiren Furkan Say

Saldırıda yaralanan isimlerden biri de sunucu Jess Molho'nun eşi Zeynep Molho