Yaralı halde ağabeyinin katillerini görüntüledi

Yaralı halde ağabeyinin katillerini görüntüledi

İstanbul Maltepe'de hayvan otlatma meselesi sebebiyle çıkan silahlı kavgada Emrah Çetin isimli vatandaş hayatını kaybederken, kuzeni ve kardeşi ise yaralandı. İddialara göre, hayatını kaybeden Emrah Çetin'in olay anında cep telefonuyla çekim yapan kardeşinin "Abi kafasına niye sıktınız" dediği görüldü.

Sözcü'den Tugay Saday'ın haberine göre İstanbul Polisi’ni harekete geçiren olay Maltepe’ye bağlı Büyükbakkalköy Mahallesi’nde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 31 yaşındaki Emrah Çetin isimli vatandaş Maltepe’ye bağlı Büyükbakkalköy Mahallesi’nde boş bir arsada hayvanlarını otlatıyordu. Bu esnada hayvanların otladığı arsayı satın aldığını iddia eden kişiler Emrah Çetin’e hayvanlarını götürmesini istedi.

Çetin ile bu kişiler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Darp edilen Emrah Çetin kardeşi M.C.Ç. ve kuzeni A.Ç.’ye haber verdi. M.C.Ç. ve A.Ç.’nin olay yerine gelmesiyle kavga tekrar alevlendi. Bu esnada silahını çıkaran bir şüpheli ateş etti. Açılan ateş sonucu kurşunların hedefi olan Emrah Çetin hayatını kaybederken, M.C.Ç. ve kuzeni A.Ç. ise yaralandı.

‘NİYE SIKTINIZ KAFASINA?’

Ağabeyinin kanlar içerisinde yerde yattığını gören M.C.Ç. cep telefonuyla çekim yaptı. Çekim esnasında M.C.Ç. ‘nin “Ağabey niye sıktınız kafasına” dediği duyuluyor. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.C.Ç. ve A.Ç.’nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekiplerinin şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.