Utanmazlar!

Yandaş medyanın ezik, kompleksli ve utanmaz yöneticileri ile yazarları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının İstanbul’da aldığı bir daireyi dillerine doladı. Güya bina lüks bir yapıymış, daire milyon dolarlıkmış vb.
Bu koroya dönek liberal solcu yazarlar ve gazeteciler de katıldı.
Öncelikle belirtelim ki, bu gazete ne CHP’nin ne de Kılıçdaroğlu ailesinin avukatıdır. Ancak ortada öyle büyük bir ahlaksızlık var ki, bu konuya, yürütülen pislik ve riya ile yüklü kampanyaya mutlaka müdahale etmek gerekiyordu.

Çünkü AKP’nin milyar dolarlık yolsuzlukları konusunda ses çıkaramamanın ezikliğini yaşayan ve 13 yıl boyunca büyük hırsızlıklara ahlaken ortak olanlar, kendilerini temize çekebileceklerini sandıkları bir mal bulmuş gibi, dedikodunun üzerine atladılar.

Aralarında en keskin ve en ahlaksız olanlar ise dönekler ve kendi hayatlarına ihanet eden liberaller.

CHP liderinin kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun aldığı dairenin değeri 240 bin lira civarındaymış. Yani meslek sahibi, 25 yıl çalışmış bir insanın edinebileceği düzeyde bir daire. Kaldı ki Zeynep Kılıçdaroğlu, ailesinden de destek almış. Paranın kaynağı belli, işlem yasal. Ödeme alın teriyle kazanılmış parayla gerçekleştirilmiş.

Nitekim Kılıçdaroğlu, Meclis’e bir araştırma önergesi vererek, kendisinin ve ailesinin mal varlığının araştırılmasını istedi.
Tıpkı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşinin kendi haklarında suç duyurusu yaptıkları gibi.

Haydi! Destek verin araştırılsın.
Ancak, hemen arkasından da başta 17-25 Aralık büyük yolsuzluk skandalı olmak üzere, Tayip Erdoğan ve ailesinin malı, mülkü ve paralarının kaynağı araştırılsın. Var mısınız?

Siz ne utanmaz adamlar ve kadınlarsınız.
Buradan kendinizi temize çekecek malzeme çıkmaz. Heveslenmeyin, rezil olursunuz. Tarih sizi nasılsanız öyle kaydetti bir kez.
Bu leke temizlenemez.

Önceki ve Sonraki Yazılar