30 yıl sonra gelen taciz itirafı dev yapımın sonu oldu!

30 yıl sonra gelen taciz itirafı dev yapımın sonu oldu!

ABD'li online devi Netflix, House of Cards'ı bitirme kararı aldı. Kararda başrol oyuncusu Kevin Spacey'den 30 yıl sonra gelen "çocuğa cinsel taciz" itirafı yer alıyor.

ABD'li online yayın şirketi Netflix, ödüllü dizisi  House of Cards'ı bitirme kararı aldı. Kararda dizinin başrol oyuncusu  Kevin Spacey'nin 30 yıl önce 14 yaşındaki çocuğa cinsel tacizede bulunduğunu itiraf etmesi yer alıyor. Dizi 2018 yılında 13 bölümlük 6'ncı sezonla final yapacak.

30 YIL SONRA İTİRAF ETTİ

Şu anda  Star Trek: Discovery dizinde rol alan aktör  Anthony Rapp, 30 yıl önce 14 yaşındayken Spacey'nin kendisini 'baştan çıkarmaya çalıştığını' söylemiş ve ünlü aktörün bir partide sarhoş olduktan sonra kendisini bir yatak odasına götürmeye çalıştığını anlatmıştı.
Yıllar sonra karşısına ünlü bir aktör olarak çıkan  Anthony Rapp'in iddiaları,  Kevin Spacey tarafından kabul edildi.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Kevin Spacey iddiaları şu sözlerle kabul etti:
Anthony Rapp'in oyunculuğuna büyük bir saygı ve hayranlık duyuyorum. Kendisinin hikayesini dinlediğimde dehşete düştüm. Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi geçkin bir süre önce yaşanan bu olayı hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum.