Bursa'nın AKP'li yeni belediye başkanı da FETÖ'ye övgüler dizmiş

Bursa'nın AKP'li yeni belediye başkanı da FETÖ'ye övgüler dizmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla istifa ettirilen Recep Altepe'nin ardından yeni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş seçildi. Başkanlığa seçilen Aktaş'ın Fethullah Gülen cemaatine 2013 yılında gerçekleştirdiği Türkçe Olimpiyatları'nın Bursa ayağı için teşekkür ettiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla istifa ettirilen Recep Altepe'nin ardından yeni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş seçildi.

Bursa'da başkanlığa seçilen Aktaş'ın Fethullah Gülen cemaatine 2013 yılında gerçekleştirdiği Türkçe Olimpiyatları'nın Bursa ayağı için teşekkür ettiği ortaya çıktı.

Fethullah Gülen cemaati tarafından düzenlenen Türkçe Olimpiyatları için Aktaş'ın 2013 yılında Twitter hesabından, ''Türkçe Olimpiyatları'nın Bursa ayağı Atatürk stadında başladı. müthiş bir ortam, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler'' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce de sosyal medya hesabından "Bursa'nın yeni büyükşehir belediye başkanı da olimpiyatçıymış! FETÖ'ye Ne istedilerse verengillerden, FETÖ için para basanlardanmış!" ifadelerini kullandı.