Apartman yönetimine kızıp evini yaktı

Apartman yönetimine kızıp evini yaktı

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Pınar Mahallesi’nde bulunan Serenity Apartmanı’nda apartman görevlisi olan Barış Kayhan, iddiaya göre başka bir işte daha çalışmaya başladı. Bunun üzerine apartman yöneticileri Barış Kayhan’dan ücretsiz oturduğu ev için aylık 300 lira kira ödemesini istedi. Bunu kabul etmeyen Kayhan, apartman yöneticileriyle sorun yaşamaya başladı.

Bayramda yine kira yüzünden apartman yöneticileriyle tartışan Kayhan, 21 katlı apartmanın zemin katındaki dairede eşi Yüksel ve 2 çocuğu ile de tartıştı. bugün öğle saatlerinde bir plastik şişe içerisinde benzinle evine gelen Barış Kayhan, çocukları ve eşini dışarı çıkarıp evi ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü ancak daire kullanılmaz hale geldi.
POLİS KAÇAN KAPICIYI ARIYOR

Barış Kayhan evi ateşe verdikten sonra kaçarken, eşi Yüksel Kayhan yanan evini gözyaşlarıyla izledi. Yangın nedeniyle oluşan dumanlardan üst katlarda oturan apartman sakinlerini de olumsuz etkiledi, merdiven ve koridorlar dumanla dolduğu için itfaiye merdiveniyle tahliye edildi.
Kapıcı dairesini ateşe vererek kaçan Barış Kayhan’ın önceki akşam sitenin havuzuna da zehirli madde attığı ileri sürülürken, bu nedenle havuzdan incelenmek üzere numune alındı.

Polis, Barış Kayhan’ın yakalanması için çalışma başlatırken, yangın sırasında apartman yöneticileriyle kavga eden akrabası Ahmet Irmak’ı gözaltına aldı.