Aydın'da kadınların korkulu rüyası tacizci, tutuklandı!

Aydın'da kadınların korkulu rüyası tacizci, tutuklandı!

Aydın'ın Efeler ilçesinde, kadınları fiziki ve sözle taciz ettiği için aranan 25 yaşındaki sapık, polisin operasyonuyla yakalandı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, kadınları elle ve sözle taciz ettiği şikayetiyle aranan 25 yaşındaki H.A., polisin operasyonuyla yakalandı. Adliyeye sevk edilen H.A., tutuklandı.

FİZİKİ VE SÖZLE TACİZ ETTİ

H.A., geçen 14 Ekim'de saat 21.30 sıralarında,  Güzelhisar Mahallesi 71 Sokak'ta, yolda yürüyen N.F. adlı kadını elle ve sözle taciz etti. N.F.'nin bağırmasıyla H.A. kaçtı. N.F. ise, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ, OPERASYONLA YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, kamera kayıtlarını inceledi. Uzun süren çalışmalar sonucu şüpheli H.A., tespit edildi.  Polis ekipleri H.A.'yı dün yapılan operasyonla yakaladı.

İKİ KADIN DA TEŞHİS ETTİ

Soruşturmayı derinleştiren polis, H.A.'nın, 26 Haziran'da da  Adnan Menderes Mahallesi'nde bir kadını daha minibüsten indiği sırada taciz ettiğini belirledi. Her iki kadının da teşhis ettiği belirtilen H.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.