Bu burç insanından asla bir şey saklayamazsınız! İşte sezgileri en yüksek burçlar

Bu burç insanından asla bir şey saklayamazsınız! İşte sezgileri en yüksek burçlar

Bu üç burç insanını asla kandıramazsınız çünkü onlar sezgileriyle zaten her şeyi anında fark ediyorlar. İşte sezgileri en kuvvetli burçlar...

Sezgileri çok güçlü olan kişiler, kalplerinin sesini dinleyerek geleceklerine yön vermektedir. Sezgileri güçlü olan kişilerin hissettiği her şeyin gerçekleşme ihtimali çok yüksektir. Empati duyguları da çok gelişmiş olduğu için karşısındaki insanı sezgileri sayesinde çok iyi analiz ederler ve onlardan bir şey gizlemek de mümkün olmaz.

İşte sezgileri en yüksek olan burçlar...

u.webp

KOÇ BURCU

 21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla hemen hemen her işini kendi başlarına halletmeye meyilli olan ve çevresindeki kişilerden herhangi bir yardım talebi içerisinde olmayan kişilerdir.


Koç burçları samimiyetsizliğe ve sahteliğe tahammülü olmayan kişiler olurken, koç burçlarının büyük bir hissel güçleri bulunmaktadır. En sadık olan burçlar grubunda yer alan koç burçları zeki davranışlarıyla bir sıfır önde başlamaktadır.

akrep-burcu.jpg
AKREP BURCU

 23 Ekim - 22 Kasım tarihleri arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları genel özellikleri itibarıyla her zaman kendi isteklerinin olmasını dileyen ve çevresindeki insanların isteklerine çok fazla önem vermeyen kişilerdir.

Akrep burçlarının en öncelikli özelliklerinden bir tanesi de hafızalarıyla alakalıdır. Geçmişe ilişkin tüm detayları zihninde tutan akrep burçları, olaylara karşı farklı bir bakış açısından bakabilmektedirler. Lider olma hissiyatları bazı durumlarda başlarına sorun açabilmektedir.

aslan-burcu.webp
ASLAN BURCU

22 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini fazlasıyla bilen ve kendilerine has sert bir mizaçları bulunan kişilerdir. 

Dürüstlük ve mertlik aslan burçlarının olmazsa olmazları arasında yer alırken, aslan burçları yapmacıklığa gelemezler. Hissettikleri şekilde davranan aslan burçları zekalarıyla pek çok olayı diledikleri şekilde sonuçlandırabilmektedirler.