Bu burç insanlarıyla evlenmeden önce bir kez daha düşünün! İşte evlenilmemesi gereken burçlar

Bu burç insanlarıyla evlenmeden önce bir kez daha düşünün! İşte evlenilmemesi gereken burçlar

"Çok iyi tanıyorum" dediğiniz insanın değişimini görmek sıkıntılıdır. Bu nedenle evlilik sürecine girmeden doğru eşi seçmek oldukça önemlidir. Bazı burçlar var ki pişman olmamak için doğru seçim yapmanız gerekiyor. İşte asla evlenilmemesi gereken burçlar.

Evlendikten sonra partnerinizin değişimini kabullenmek çok zor olabilir. Uzun zamandır birlikte olduğunuz partnerinizin evlendikten sonra hiç istemediğiniz davranışlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

İşte bazı özellikleri nedeniyle evliliğe pek uygun olmayan, evlendikten sonra değişme olasılığı yüksek burçların listesi...

aslan-burcu.webp

ASLAN BURCU

Aslan burcu olan kişiler neşeli ve dışa dönük insanlar olurlar. Sosyalleşmeyi ve arkadaş çevreleriyle vakit geçirmeyi çok severler. Evde olmak onlara göre değildir. İlişkilerinde de her zaman eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek ister.

Tüm bu güzel yanlarına rağmen Aslan burçlarındaki aşırı ego evlilik hayatını zorlaştırabilir. Bazı Aslan'lar bencil ve benmerkezci davranışlarıyla eşlerini görmezden gelebilirler.

balik-burcu.jpg

BALIK BURCU

20 Şubat ile 20 Mart arasında doğan ve su elementine sahip olan kişiler balık burcudur. Balık burçları genel özellikleri itibarıyla duygusal yönleri çok daha fazla ağır basan kişiler olurken, balık burçları kısa sürede depresyona girebilmektedirler.


Duygu durumları çoğunlukla gelgitli olan ve her daim büyük bir ilgi bekleyen balık burçları evlilik hayatına uyum sağlayamayabilirler. Sevmeyi ve sevilmeyi çok sevseler de evlilik sorumluluğu balık burçlarına çoğu zaman ağır gelebilmektedir.

yay-burcu.webp
YAY BURCU

24 Kasım - 22 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler yay burcudur. Yay burçları genel özellikleri itibarıyla sosyal çevresi fazlasıyla güçlü olan ve herkesle oldukça kolay bir şekilde iletişime geçebilecek olan kişilerdir.


Son derece maceracı bir yapıya sahip olmaları evlilikle bazı durumlar örtüşmemektedir. Evliliğin bağlayıcı bir unsur olduğunu düşünen yay burçları evlilik için oldukça uzak bir yapıdadırlar.

k.webp
KOVA BURCU

 21 Ocak - 19 Şubat tarihleri arasında doğan ve hava elementine sahip olan kişiler kova burcudur. Kova burçları genel özellikleri itibarıyla insanlarla kolay iletişime geçebilen bir yapıda olsalar da insanları her daim dışarı tutmalarıyla meşhurdurlar. 

Özgür ruhları dolayısıyla tek bir kişiyle uzun süre birlikte olamayan kova burçları, evliliğe uzak olan insanlar arasında yer almaktadır. Mantık çerçevesinde düşünmeleri gönül bağlarının açık görünmesine engel olmaktadır.