Bu görselde ilk ne gördünüz? Eğer bunu gördüyseniz...

Bu görselde ilk ne gördünüz? Eğer bunu gördüyseniz...

Optik illüzyon testleri gördüğü ilgiye devam ediyor. Bu kez de resimde gördüğünüz görselde ilk hafızanızda yer eden görüntü sizin kişiliğinizi ortaya çıkarıyor.

Optik illüzyon testleri insanların duygu ve düşünce dünyası hakkında pek çok şeyi belirleyebilir. Bazı optik illüzyonlar sadece dikkati ölçerken bazıları da karakter özellikleriniz konusunda size ipucu verebilir.

Aşağıdaki görsel ise karakter özelliklerinizi tespit etmek için adeta biçilmiş kaftan. Görselde hem kadın hem de erkek resmi bulunuyor. Gördüğünüz ilk görüntü ise karakter özellikleriniz için bilgi veriyor.

ekran-goruntusu-2023-05-17-174500.png

İLK KADINI GÖRDÜYSENİZ

ekran-goruntusu-2023-05-17-174538.png

Önce kadını gördüyseniz bu, partnerinize karşı daha açık olduğun anlamına gelebilir.
Aşırı hesapçı değilsiniz ve tüm düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alıyorsunuz.
Ancak, iletişimin herhangi bir ilişkinin temeli olduğuna inanıyorsunuz.

Ayrıca, eşiniz aynı derecede iletişimle yanıt vermezse, genellikle hayal kırıklığına uğrarsınız. Ve son olarak, uzun vadeli ilişkilere yatırım yapmaya inanıyorsunuz ve bu ilişkiler için sıkı çalışmaya isteklisiniz.

İLK ERKEĞİ GÖRDÜYSENİZ

ekran-goruntusu-2023-05-17-174557.png

Resimdeki adamı gördüyseniz, bu, ilişkilerde daha çekingen olduğunuz anlamına gelebilir. Hayat arkadaşınıza her şeyi anlatmayı ve kendinizle ilgili kişisel detayları açıklamadan önce düşünmeyi anlamsız buluyorsunuz.

Sık sık ilginizi çeken diğer rastgele şeylerden bahsederek bunu gizlersiniz.Ve savunmasız tarafınızı başkalarına göstermekte zorlanıyorsunuz.