Bütün ülke bu skandal olayı konuşuyor! 'Bana tecavüz etti'

Bütün ülke bu skandal olayı konuşuyor! 'Bana tecavüz etti'

Model kız kardeşler Gigi ve Bella Hadid'in 69 yaşındaki işadamı babaları Mohamed Hadid hakkında tecavüz suçlamasında bulunuldu.

Miranda Vee isimli bir model, işadamı Mohamed Hadid’in geçtiğimiz mart ayında kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek dava açtı.

“BANA TECAVÜZ ETTİ”

ABD’li model Miranda Vee, Hadid’in kendisine tecavüz ettiğini ve bu saldırıda Guess’in kurucularından Paul Marciano’nun da rol oynadığını savundu. Bir başka model Kate Upton’ın taciz ifşasının yer aldığı tweet’i bir ekran görüntüsüyle Instagram’dan paylaşan Vee, “Teşekkürler Kate Upton, Muhammed Hadid ve Paul Marciano gibilerinin nasıl biri olduklarını ifşa etmenin tam zamanı! Paul ile şirketin ana merkezinde tanışmıştım ve beni evinde taciz ettikten sonra Muhammed ile ‘kahve’ içmeye göndermişti. Buluşmada onu elinde bir şampanya ile beni beklerken gördüm. Bana burada tecavüz etti. Onların elinde güç var diye neden sessiz kalıyoruz ki?” dedi ve #Bende etiketini paylaştı.

İDDİALARI YALANLADI

23 yaşındaki model, sosyal medya hesabından yazıştıklarını, daha sonra ise Los Angeles’ta bulunan bir apartman dairesinde buluştuklarını ve Mohamed Hadid’in kendisine tecavüz ettiğini anlattı. Hadid ise danışmanları aracılığıyla iddiaları yalanladı.