Ankara Spor Salonu’nda yapılan CHP’nin 36. Olağan Kurultayı'na katılan yaklaşık 70 kadar vatandaş, mide bulantısı ve baş ağrısı şikayetleri ile hastaneye kaldırıldı.
Rahatsızlanan kişilerin kurultayda dağıtılan döner ekmekli kumanyalardan yediği öğrenildi. Aralarında delege, gazeteci ve özel güvenlik görevlillerinin de bulunduğu yaklaşık 70 kişi kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.
AYRINTILAR GELİYOR...
Son Güncelleme: 04.02.2018 22:00
Kemal Bey neden bırakmadınız CHP'yi bizim gördüğümüzü yoksa siz göremiyormusunuz bal gibi biliyorsunuz kimin ekmeğine yağ bal sürdüğünüzü.Allah sorsun başkaca birşey demiyeceğim.Çünkü sizin muhtelif anlamların yüklendiği kimlikleriniz üzerinden Türk Milletinin birlik ve beraberliğini ayrıştırıyorlar ve siz bu bu bölücü fitneye alet olduğunuzu bal gibi bildiğiniz halde bu tezgaha alet olmaya devam ediyorsunuz,alevi Kemal,Dersimli Kemal,Kürt Kemal,Annesi Ermeni Kemal olarak anılıyorsunuz bu farklı kimlikleriniz üzerinden Türk Milletinin bağrına kin ve nefret tohumları ekmeleri karşısında birşey yapabilmeniz mümkünmü,mümkün değilse o halde ne yapmanız gerekir di...!
chp içinde chp duşmanı kaynıyor
Hangi yemek şirketi acaba?
Kemal herseyi agzina bulastirdi bu kurultay mahkemede biter yemek isine gelince kimi zengin etmek gerekmis