Düğünde kız tarafı takıları isteyince kavga çıktı: 12 yaralı!

Düğünde kız tarafı takıları isteyince kavga çıktı: 12 yaralı!

Samsun'da kız tarafı "Takılar bizde kalsın" deyince gelinde gelin ve damat tarafı birbirine girdi. Çıkan kavgada gelin ve düğündeki 12 kişi yaralandı.

Samsun'un  İlkadım ilçesinde düğünde erkek ve kız tarafı arasında takı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada gelinin de aralarında olduğu 12 kişi darbedilerek yaralandı.

KIZ TARAFI "TAKILAR BİZDE KALACAK" DEDİ, KAVGA ÇIKTI

İddiaya göre, damat B.A. ve yakınları, düğün öncesi gelin D.B'yi evinden alarak Karasamsun Mahallesi  Çamköy Sokakta'ki düğün alanına getirdi. Düğünde takı merasiminin ardından kız tarafı, takıların kendilerinde kalacağını söyleyince tartışma çıktı.

GELİN VE 11 KİŞİ YARALANDI

Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda gelin ile kız ve erkek tarafından 11 kişi darbedilerek yaralandı. Kavgayı olay yerine sevk edilen asayiş ve çevik kuvvet ekipleri sonlandırdı.

GÖZALTINA ALINANLAR OLDU

112  Acil Servis ekibince  Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gelin D.B, ilk müdahalesinin ardından Gazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralılar da kentteki hastanelere kaldırıldı. Kavgayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.