En etkileyici burçları hangileridir? İşte sizi hemen etkisi altına alan 3 burç...

En etkileyici burçları hangileridir? İşte sizi hemen etkisi altına alan 3 burç...

Astrolojinin en etkileyici burçları hangileridir? İşte hayatındaki insanları etkilemeleriyle meşhur olan o burçlar...

Koç burcu

21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla özgürlükçü bir ruh haline sahip kişiler olurken, koç burçları sınırlı tutulmaya gelmezler.

Enerji ve auroları yüksek olan koç burçları son derece tutku doludur. Hayatlarındaki insanları etkileri altına alabilirken aynı zamanda dürtülerine fazlasıyla güvenmektedirler. Güvenleri de çoğu zaman boş çıkmazlar.

Aslan burcu

 22 Temmuz-23 Ağustos arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini fazlasıyla iyi bilen ve kendilerine has bir üslupları bulunan kişilerdir. 

İlgiyi ve alakayı fazlasıyla seven aslan burçları çekici aynı zamanda fazlasıyla hevesli burçlardır. Hayatlarının her alanında ilgi merkezi olan ve parmakla gösterilen aslan burçları bu durumun ekmeğini fazlasıyla yemiştir.

Boğa burcu

 20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla ilgisiz ve düşüncesiz gibi görünen ancak son derece düşünceli davranışları bulunan kişilerdir.

Alçakgönüllü olmayı seven boğa burçları, kararlı ve azimli olmalarıyla girdikleri hemen hemen her kurumda başarılı olmaktadırlar. Sevdikleri insanları şımartmaktan hoşlanan boğa burçları, cömert insanları fazlasıyla severler.