En seksi görülen meslekler belli oldu

En seksi görülen meslekler belli oldu

İngiltere'de mesleklerle ilgili yapılan bir araştırma dikkat çekti. Araştırmayla "en seksi" olarak görülen meslekleri sıraladı.

Bazı meslekler, insanlar üzerinde çekici bir etki yaparken çeşitli fanteziler de kurgulatır.

Fix Radio, tam 2.000 kişinin katılımıyla en seksi meslekleri belirledi. Şaşırtıcı sonuçlara göre, ankete katılan her 20 kişiden biri, evinde çalışan bir sıvacı, inşaatçı, tesisatçı, elektrikçi veya tamirci ile ilişkisi olduğunu itiraf etti.


Sözcü'nün Daily Star’dan aktardığı habere göre, insanların en çok aşık olduğu ve ilişki yaşadığı iki meslek %9 oranıyla boyacılar ve dekoratörler olurken çatı ustaları da %2’lik bir oranla listede yer aldı.

BİR TESİSATÇININ BİR İŞİ BİTİRMESİ YILLAR ALDI
İngiltere’de yapılan ankete göre, Fix Radio adına konuşan bir sözcü, “Anket yaptığımız 2.000 İngiliz’in %6’sının inşaat işçilerine onlar evlerinde çalışırken aşık olduğunu itiraf ettiğini gördük” dedi.

Konu hakkında fikirlerini paylaşan inşaatçı Tom Alexander ise, “Meslektaşlarımın çoğu müşterileriyle çıktı ve hatta bazıları onlarla evlendi. Çoğu iyi çalışıyor, ancak bazı çılgın hikayeler de oldu. Tanıdığım bir tesisatçının bir işi bitirmesi yıllar aldı çünkü o müşterisine her gittiğinde yapacak daha iyi işleri vardı. Ben de flört ve ilişkilerden payıma düşeni aldım ama çalıştığın biriyle çıkmak hiçbir zaman tam olarak doğru görünmüyor, her şey gözyaşlarıyla ve hüsranla bitebilir” dedi.