Gizem'in ölümünde korkunç şüphe!

Gizem'in ölümünde korkunç şüphe!

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi’nde 12 yaşındaki Gizem Ekici evinde bıçaklanarak öldürüldü. Gizem’in cesedi, hastanede muayene olduktan sonra eve dönen babası tarafından bulundu. Olayla ilgili Gizem'in 21 yaşındaki kuzeni gözaltına alındı. Zanlının küçük çocuğa tecavüz ettikten sonra öldürdüğü ihtimali araştırılıyor.

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak’ta oturan işçi emeklisi Arif Ekici bu sabah muayene için hastaneye, temizlik görevlisi olarak çalışan 7 çocuk annesi eşi ise işe gitti. Öğlen saatlerinde eve dönen Arif Ekici, kızı Gizem’i evdeki koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu. 
Olay yerine gelen polis evde detaylı incelemelerde bulundu. 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Gizem Ekici’nin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Gizem’in intihar etme ihtimalini de değerlendiren polis, "Konuyu çok yönlü olarak araştırıyoruz. Başka açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.
DAYISININ OĞLU GÖZALTINA ALINDI
DHA'nın geçtiği habere göre Gizem’in cinayet şüphelisi olarak dayısının oğlu 21 yaşındaki E.A. gözaltına alındı. Küçük çocuğa tecavüz ettikten sonra öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındığı belirtilen E.A.’nın iki ay önce askerden geldiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor