Kemal Özdeş hakeme patladı: Sokaktan geçen biri de böyle yönetirdi!

Kemal Özdeş hakeme patladı: Sokaktan geçen biri de böyle yönetirdi!

Bursaspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Hakeme gerek yoktu. Sokaktan geçen birisi de maçı böyle yönetirdi. "dedi.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı  Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan lacivert-beyazlıların Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 2-0'lık skoru yakaladıktan sonra önemli fırsatlar ele geçirdiklerini ifade ederek, "Maçın kader anı var, o da Trezeguet'nin oyundan atılışı." dedi.

"BİZİM İŞİMİZ İNSANLARI EĞLENDİRMEK DEĞİL"

"Antalya'daki pozisyona çok benziyor. Hakemin iyi niyeti sezmesi gerekiyor. İşin haksızlık boyutu devreye girdi. Maçın içinde 2 pozisyona şeye çok takıldım. Birisi Titi'nin ikinci sarı kartı neden görmemesi. Diğeri ise rakibin attığı 2. golde  Batalla'nın aktif alanda olması. Hakem bunu izlesin ve görsün. Biz insanları eğlendirmek için iş yapmıyoruz. Bizim hayalimiz ve amacımız var. Benim takımım bu takımların hepsinden iyi. Bu sertlikte, bu sıklıkta bir maça daha iyi bir hakem gelmeli. Hakeme ihtiyaç yoktu, sokaktan biri gelse de zaten bu maçı bu kadar yönetirdi. Bir tarafta futbol oynamayan  Bursaspor, bir tarafta ise futbolun gereklerini yapan  Kasımpaşa vardı."

"FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM"

"İç sahada  Kayserispor ve  Bursaspor maçlarında iyi oynarken 4 puan kaybettik, buna üzülüyorum. Futbolcularımı gösterdikleri performans nedeniyle kutluyorum.  Bursaspor'u da özellikle son 25 dakikalık baskısı nedeniyle tebrik ediyorum" diye konuştu.