İşte sırasıyla en tembel 3 burç!

İşte sırasıyla en tembel 3 burç!

Bu burçlar için ne yaparsanız yapın doğuştan tembel olan bu özelliğini değiştiremiyorsunuz... İşte doğuştan tembel olan o 3 burç...

burclar.jpg

Uzman astrologlar, Zodyak'ta yer alan bazı burçların, tıpkı tembel kedi Garfield gibi olduğunu belirtmekteler. Doğuştan tembel olan bu üç burç, hareketli kişileri çileden çıkardıkları gibi aynı zamanda da hiçbir zaman iş yapmak istemiyorlar.


İŞTE TEMBEL BURÇLAR

Zodyak'ın en çalışkan burcu olarak gösterilen Başaklar'ın yanında üç tembel burç bulunuyor. Öyle ki bu burçlar etrafındaki insanları da tembellikleriyle çıldırtıyorlar! İşte o burçlar

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN-22 TEMMUZ)

yengec-burcu.jpg

Ev hayatına düşkün Yengeç burçları ancak motive oldukları durumlarda çalışmaya eğilimlidirler. Duygusal oluşları içlerinden gelmediği sürece işlerini yapmalarına engel olunca onlar da işlerini erteler dururlar. Yengeç burcu bir ortağınız varsa yandınız. Birçok işiniz aksayacak demektir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL-23 EKİM)

terazi.png

Kararsızlıkları ile bilinen ve bazı işleri erteleme gibi bir alışkanlığa sahip olan Terazilerin olumsuz yönlerinden biri tembellik olarak değerlendirilebilir. Bu davranışları onların belirli bir disiplin izlemelerini engeller. Terazi çoğu zaman uyku düşkünüdür. Saatlerce uyumuş olsa bile uykusuz ve yorgun olduğunu öne sürer.

YAY BURCU (23 KASIM-21 ARALIK)

yay.png

Eğlenceye düşkün Yay burçları konu çalışmaya ve sorumluluk almaya gelince ortadan kaybolabilir. Gereksiz buldukları işler nedeniyle iş hayatlarında zorluklarla karşılaşmaları olasıdır.