Kadınların cinsellik için aradığı yaş belli oldu!

Kadınların cinsellik için aradığı yaş belli oldu!

Hayatın vazgeçilmez bir parçası olan cinsellikle ilgili yapılan araştırmada kadınların en çok cinsel ilişki istediği yaş belli oldu.

Kadınların en çok cinselliğe ihtiyaç duyduğu yaşı tespit etmek için bir çalışma yapıldı. 

1048206-620x360.jpg

Yapılan araştırmanın sonucuna göre 30 yaş, kadınların cinselliğe en çok ihtiyaç duyduğu yaş aralığı olarak tespit edildi. Bunun da bazı nedenleri var. Bu nedenler şöyle:

KADINLAR EN ÇOK 30 YAŞINDA CİNSEL İLİŞKİDEN HAZ ALIYOR

"30 yaş dönemi, cinsel uyarılma ve çekicilik açısından kadınların altın çağıdır. Kadınların cinsel yaşamları çok hareketlidir. Ancak genellikle bu yaşlarda çocuk sahibi olan çiftlerin cinsel yaşamları kısa sürelide olsa sekteye uğrayabilir."

vajinal-orgazm-nasil-saglanir-46.jpg

DOĞUM VE CİNSEL YAŞAM

"Gebelik planlaması ve doğum sonrasında hem sosyal hem de hormonal anlamda yaşanan değişiklikler cinsel yaşamı olumsuz etkiler. Doğumun gerçekleşmesi çiftlerde genellikle ruhsal çatışmaları da alevlendirir."

5e675270c9de3d0d20c339b4.webp

EMZİRME DÖNEMİNDE CİNSEL İSTEKSİZLİK

"Emzirme döneminde prolaktin hormonunun yüksek olması kadınlarda isteksizliğe yol açar. Kadınlar, hormonal değişikliklere bağlı vajina derisindeki incelemeler yüzünden cinsel birleşme sırasında ağrılar yaşayabilir. Ancak emzirme dönemi bittikten sonra prolaktinin cinsel yaşamdan yeniden zevk almaya başlar."