Fazla seksi oldukları için kovuldu!

Fazla seksi oldukları için kovuldu!

Kulübün ponpon kızlarını kovan Billericay Town takımının patronu Mark Wright, gerekçe olarak mesaj atarak futbolcuların akıllarını karıştırdıklarını gösterdi.

İngiltere’nin yarı profesyonel takımlarından Billericay Town’un patronlarından biri olan Mark Wright, herkesi şaşırtan bir karara imza attı. Maçlarda hem futbolcuları hem de taraftarları coşturmak için gösteri yapan ponpon kızlar, fazla seksi oldukları gerekçesiyle kovuldu. Bazı ponpon kızları attıkları mesajlar ve dış görünüşleri ile futbolcuların aklını karıştırmakla suçlayan Wright, tüm amigo takımını kulüpten gönderdi. İşten kovulmalarına tepki gösteren ponpon kızların lideri Bekka Batchelor, kararı “Utanç verici” olarak nitelendirdi. Yönetim kurulu ise kararı, futbolcuların artık konsantre olamadığı, bazı ponpon kızlarının ise mesajlar atarak futbolcuların saha içi performanslarının düşmesine neden olduğu için alındığını söyledi.

Billericay Town takımında Premier Lig’de forma giymiş eski yıldızlar Jermaine Pennant, Jamie O'Hara and Paul Konchesky forma giyiyor.