Karnındaki bebeğiyle can verdi

Karnındaki bebeğiyle can verdi

Tekirdağ'da kontrolden çıkarak orta refüjü aşan otomobil, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan hamile kadın, yaklaşık 8 aylık bebeğiyle birlikte can verdi, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Tekirdağ-İstanbul karayolu üzeri, Değirmenaltı mevkiinde saat 15.00'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan Adem E. yönetimindeki 34 JVH 46 plakalı otomobil, henüz öğrenilemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak, önce yolun sağındaki parke taşlarının üzerinden geçti, ardından orta refüjü de aşarak, karşı şeritten gelen Volkan İşseven yönetimindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Feci kazada, her iki otomobil sürücüsü ve yaklaşık 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Sevcan İşseven yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, İşseven ailesini kaza yerine yakın olan Özel Yaşam Hastanesi'ne, diğer yaralı Adem E.'yi de Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
KARNINDAKİ BEBEĞİYLE CAN VERDİ

Yaklaşık 8 aylık hamile olan Sevcan İşseven, ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen karnındaki bebeğiyle birlikte can verdi. Diğer yaralıların ise tedavilerine kaldırıldıkları hastanelerde devam ediliyor.
Polis ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.