Milli Sporcu Şahika Ercümen ile Boğaz’da Derin Temizlik

Milli Sporcu Şahika Ercümen ile Boğaz’da Derin Temizlik

Çamaşırlarında mükemmel temizlik arayanların seçimi Persil, yeni geliştirdiği derin temizleme teknolojisi ile çamaşırlarınızda derin temizleme sunarken, denizlerin de derinlemesine temizlenmesine destek veriyor!Persildenizlerin temizlenmesi için TURMEPA’nın “Mavi Kıyılar” projesine verdiği desteği, İstanbul Bebek Parkı’nda gerçekleşen Bebek Şenliği’nde; serbest dalışta dünya rekortmeni, Milli Sporcu Şahika Ercümen’in İstanbul Boğazı’na yaptığı dalış ile duyurdu.

Ülkemizin serbest dalışta başarılı sporcularından Şahika Ercümen, çamaşırlarınıza gösterdiği özeni doğa ve çevre söz konusu olduğunda da ortaya koyan Persil’in, denizlerin temizlenmesi için TURMEPAile yaptığı iş birliğini duyurmak üzere, Bebek Şenliği’nde İstanbul Boğazı’nın sularına dalarak derinlerdeki atık ve çöpleri çıkardı. Dalış öncesi konuşma yapan Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü Güray Yıldız; “Henkel’in global stratejisinde önemli yere sahip olan sürdürülebilirlik konusunda öncü olmayı, öncelikli misyonlarımızdan biri olarak kabul ediyoruz ve bu amaçla çevremizin korunmasına destek oluyoruz. Bu inançla, çamaşırlarda derinlemesine temizlik sağlayan Persilmarkamız ile denizlerin de derinlemesine temiz olması adına, TURMEPA’nın ‘Sıfır Atık Hareketi’ kapsamındaki Mavi Kıyılar projesine katkıda bulunuyoruz. İş birliğimizi ise bugün Şahika Ercümen’in dalışı ile duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyerek iş birliğini anlattı.

TURMEPA Genel Müdürü Semiha Öztürk ise “Denizlerimiz bizim için çok önemli. TURMEPA,25 yıldır yaşam kaynağı denizlerimizi korumak için mücadele veriyor. Son 3 yıldır ‘Sıfır Atık Hareketi’nin de bir parçası olarak özellikle eğitim ve atık toplama faaliyetleriyle bu seferberliğe katkı sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu nedenle Persilile yaptığımız bu iş birliği bizim için çok anlamlı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu örnek proje için Persil’i kutluyor ve diğer markalara örnek olmasını diliyoruz.’’ şeklinde konuşarak iş birliklerinin öneminin altını çizdi. Söz alan ŞahikaErcümen ise Persilve TURMEPAile denizlerde derin temizlik için harekete geçtiklerini ve İstanbul Boğazı’nda derinlere dalarak bu iş birliğini başlatmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Şahika Ercümen’in dalış yaparak atık ve çöpleri kıyıya çıkarması, katılımcılara stanttaki ve ana sahnedeki ekranlardan izletildi. Böylece sularımızdaki kirliliğe dikkat çekildi.

Persil, Deniz Temiz Derneği TURMEPA’ya da katkı sağlayarak denizlerimizin kirlilikten arındırılması için gerçekleşen çalışmalara destek oluyor.