Sabah yazarı: ‘Mor beyinli bozgunculara ve AKP'li fırıldaklara karşı agâh olmalıyız’

Sabah yazarı: ‘Mor beyinli bozgunculara ve AKP'li fırıldaklara karşı agâh olmalıyız’

Salih Tuna, ‘Mor Beyin’ yazılımıyla istemleri dışı ByLock’a yönlendirilenler hakkındaz ‘Çok şükür bu kumpas ta deşifre oldu’ derken, "Mor beyinli bozgunculara, gevşeklere ve AKP'li fırıldaklara karşı da agâh olmalıyız" ifadesini kullandı.

Sabah yazarı Salih Tuna, ‘Mor Beyin’ yazılımıyla istem dışı ByLock’a yönlendirenler ve yaşanan mağduriyetler hakkında "Çok şükür bu kumpas da deşifre edildi de mağduriyetler bitti" dedi. "Muhafazakâr modern herkesi direniş cephesinde toplayacak kuşatıcı bir dili inşa etmek zorundayız" diyen Tuna, "Mor beyinli bozgunculara, gevşeklere ve AKP'li fırıldaklara karşı da agâh olmalıyız" ifadesini kullandı.

Tuna, "Mor beyinli bozguncu" başlığıyla yayımlanan yazısında, ‘Telefonunda ByLock çıkan herkes FETÖ'cü mü?’ diye sordu. Tuna, “Geçen gün Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, FETÖ'nün gerçek ByLock kullanıcılarının tespitini engellemek içim 11 bin 480 kişinin GSM numarasını, kullanıcıların iradesi dışında ByLock IP'lerine yönlendirildiğinin tespit edildiğini açıkladı. FETÖ bu şeytanî tuzağı, eski TUBİTAK çalışanı ve FETÖ firarisi Kemalettin Cengiz Erbakırcı'nın geliştirdiği "Mor Beyin" adlı uygulama ile gerçekleştirmiş” dedi. Tuna’nın konuya ilişkin yazısı şöyle:

“Herhangi bir şarkıyı dinlemek veya ezan vakitleri öğrenmek maksadıyla internete giren yurdum insanı, "Mor Beyin" tuzağının kapsama alanındaydı.

Çok şükür bu kumpas da deşifre edildi de mağduriyetler bitti.

Bütün bunlar örgütün hâlâ aktif olduğunun göstergesi.

Malumunuz, 15 Temmuz işgal saldırısına "tiyatro" diyen FETÖ'nün siyasi ayağı zaten baştan beri aktif.

Hangi süper güçle adı konulmamış bir savaşın içinde olduğumuz unutulmasın.

Mevzubahis olan Türkiye'nin beka sorunudur.

***

Müstevliler amaçlarından vazgeçmediler, vazgeçmeyecekler.

O halde direnişi de tahkim ederek kesintisiz kılmak şart.

Bu vatana gönül veren sağcı solcu, Kürt Türk, Alevi Sünni, muhafazakâr modern herkesi direniş cephesinde toplayacak kuşatıcı bir dili inşa etmek zorundayız.

Sevdirmeliyiz, nefret ettirmemeliyiz.

Kuşatmalıyız, dağıtmamalıyız.

Lakin, mor beyinli bozgunculara, gevşeklere ve AKP'li fırıldaklara karşı da agâh olmalıyız.”