Oturma şekline göre nasıl bir kişiliğe sahipsin?

Oturma şekline göre nasıl bir kişiliğe sahipsin?

Oturma şeklinizin kişilik özelliklerinizi yansıttığı ortaya çıktı. Nasıl oturursan öylesindir. Peki siz oturma şeklinize göre nasıl bir karaktere sahipsiniz?

Oturma şeklinin kişilik özelliklerinizi ele verdiğini biliyor muydunuz? Oturma şekline göre nasıl bir insan olduğunu kolayca öğrenebilirsin. Oturma şekliniz ile karakter özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı.

İşte oturma şeklinize göre kişilik özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

en-yaygin-oturma-sekli-ancak-saglik-icin-cok-zararli-kanin-pihtilasma-riskini-artiriyor-h106440-016c8-jpg.webp

1. Bağdaş kurmak

Uzmanlara göre bağdaş kurarak oturmak, kendinizi açık ve kaygısız hissettiğinizi gösterir. Dizleri yana açarak yapılan bu oturuş, fiziksel olarak yeni fikirlere açık olduğunuzu gösterir. Bu şekilde oturmak için gereken esneklik, duygusal olarak da esnek olduğunuzu gösterir.

2. Dik oturuş

Tahmin edebileceğiniz gibi, tamamen dik oturmak kendinize güvendiğiniz anlamına gelir. Otururken tipik duruşunuz buysa, güçlü ve güvenilir bir insansınız ve yardıma veya rahatlığa ihtiyaç duyduklarında herkes size başvuruyor demektir. Ancak her şeyiniz yerli yerinde olsa da eğlenmeyi ve hayattaki küçük şeylerin tadını çıkarmayı da biliyorsunuz.

dik-durmak.jpg

3. Geriye yaslanmak

Geriye yaslanmanın analitik olduğunuzu gösterebileceğini biliyor muydunuz? Geriye yaslanmak, bir durumu harekete geçmeden gözlemlemenizi sağlar. Geriye yaslanarak oturmak, gördüklerinizi anlamayı sevdiğiniz, ancak olaya dahil olmadan önce dikkatli olduğunuz anlamına gelir.

4. Ayak bileklerini çaprazlamak

Ayak bileklerinizi çaprazlamak rafine ve zarif, ancak açık ve ayakları yere basan biri olduğunuz anlamına gelir. Nispeten rahat bir pozisyon olduğundan, hafif açık bacaklarla çapraz ayak bilekleri, otururken rahat hissettiğinizi gösterir.

5. Kolları çaprazlamak

Kollarınızı kavuşturmak genellikle bir güç, savunma ve güven işaretidir. Sık sık kollarını kavuşturan insanlar genellikle düşünceli ve ciddidirler ve doğal olarak çok analitiktirler.