Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı

Ozan Arif son yolculuğuna uğurlandı

Ozan Arif'i son yolculuğuna binler uğurladı.

Samsun’da 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif'in cenazesi son kez evine getirildi. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami’ye götürüldü. Büyük Camii'de Ozan Arif'in cenaze namazı kılındı.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören halk ozanı ve bestekar Ali Şirin, 3 gün önce saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti.  Şirin’in cenazesi bugün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki evinden uğurlandı.

Şirin’in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplandı. Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alındı. Bu sırada sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami'ye götürüldü. Büyük Camii'de Ozan Arif'in cenaze namazı kılındı.

MERAL AKŞENER DUA ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ozan Arif'in cenaze töreni için Büyük Cami'ye geldi. Akşener, Ozan Arif'in naaşının başına gelerek dua etti.

MANSUR YAVAŞ CENAZE İÇİN CAMİYE GELDİ

Tören için  Büyük Cami'ye gelenler arasında İYİ Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak Adayı Mansur Yavaş da bulunuyor. Ozan Arif'in cenazesi için binlerce kişi camiye akın etti.