Riva'da iki otomobil çarpıştı: 4 ölü

Riva'da iki otomobil çarpıştı: 4 ölü

İstanbul Riva'da 2 otomobilin çarpışması sonucu 4 işçi hayatını kaybetti.

Üçüncü köprü inşaatının taşeron firmasında çalışan ve Riva’da bir otelde kalan 5 işçi, otomobil ile seyir halinde iken karşı yönden gelen Batuhan Bilicik ’in kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. İtfaiye ekipler araçta sıkışanları kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza çevresine güvenlik şeridi çekerek başka bir kazanın olmaması için önlem aldı.

4 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada otomobilde bulunan işçilerden Ufuk Köylü, Enver Karataş, Mehmet Bilik ve Fahri Sarıaslan olay yerinde hayatını kaybetti. İşçilerden ağır yaralan Feyzullah Karataş ve diğer otomobilin sürücüsü Batuhan Bilicik yaralı olarak Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yeri ve savcının incelemesinin ardından işçilerin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU
Aynı şantiyede çalışan arkadaşları kaza haberini alarak olay yerine geldiler. Gördükleri manzara karşısında gözyaşlarına boğulan işçileri polis ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Bir işçi gözyaşları içinde "Ben önden gidiyordum onlar arkadan geliyorlardı şantiyeye gidiyorduk" dedi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.