Sarah Clarke, ultrason görüntüsünü tırnaklara işliyor

Sarah Clarke, ultrason görüntüsünü tırnaklara işliyor

Amerikalı tırnak tasarımcısı Sarah Clarke, öyle bir tasarım yaptı ki, şu an adeta anneler ve anne adayları, tasarımcını kapısında bekliyor...

Sarah Clarke… 34 yaşında evli ve bir çocuk sahibi. Amerika’da tırnak tasarımları yapıyor. Ama öyle sıradan tırnaklar değil… Kimsenin denemediği, yapmaya cesaret edemediği çizimler yapıyor.

Bir gün Sarah’ya Stacey Donaldson isimli bir anne adayı geliyor ve bebeğinin ultrason görüntüsünü tırnağına resmetmesini istiyor. Oje ve ince uçlu fırçalar yardımıyla bebeğin görüntüsünü tırnağa çizen Clarke’ın eserini sosyal medyada paylaşan Donaldson’ın paylaşımına yüzbinlerce beğeni ve yorum geliyor…

Sosyal medyayı sallayan fotoğrafın bu kadar hızla yayılmasına en başında korktuğunu, negatif yorumlarla karşılaşmaktan çekindiği için bir süre yorumları okumak istemediğini söyleyen Clarke, yaptığı işin takdir edilmesinin ve çok beğenilmesinin kendisine güç verdiğini söylüyor. Sarah Clarke, bu paylaşımın yayılmasının ardından çok sayıda kişinin randevu aldığını belirtiyor.

İşte o günden itibaren Sarah’nın ne telefonları susuyor ne de dükkanı boş kalıyor. Amerika’nın Kaliforniya eyaletine bağlı Stockton kentinde bir güzellik merkezi işleten tırnak tasarımcısı Sarah Clarke’ın bu çalışmaları, Amerikalı anne adaylarının yeni gözdesi oldu. “Herkes çıldırmış gibi arıyor” diyen Clarke son bir haftadır Sara TV programlarına çıkıyor, gazetelere röportaj veriyor.