Fenerbahçe sol beki sambacılarda buldu

Fenerbahçe sol beki sambacılarda buldu

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, savunmanın solunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Devre arasında kadrosunu güçlendirip, ikinci yarıya daha iddialı girmek isteyen Fenerbahçe, savunmanın solunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım'ın yerine bu mevki için ilk tercihini yıldız isimden yana kullanacak.

Takvim’in haberine göre, o isim de Brezilya Ligi'nde Santos forması giyen Jean Mota. Bu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Fenerbahçe pürüz çıkması durumunda alternatifini yine bir Brezilyalı olarak belirledi. Bu isim de Chelsea'li Robert Kenedy.

Fenerbahçe yönetimi ile birlikte idari menajer Hasan Çetinkaya, Chelsea kulübü ile dirsek temasına başladığı ancak bir yandan da Mota'dan gelecek haberi beklediği bildirildi. 21 yaşındaki Kenedy, Chelsea'da fazla şans bulamadığı için transferi daha kolay gözüküyor.

Brezilya Ligi'nde genç yaşına rağmen Fluminense'de gösterdiği performansa beğeni toplayan Kenedy, 2015 yılında Chelsea'ye transfser olmuştu. Kenedy'nin de kendini geliştirmek için sürekli forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediği gelen haberler arasında.