Takıntılı burç var mı? İşte en takıntılı 3 burç!

Takıntılı burç var mı? İşte en takıntılı 3 burç!

İnsanların karakterlerinde büyük ölçüde pay sahibi olan astroloji dünyasında yapılan araştırmalar sonuçlandı ve takıntılarıyla ön plana çıkan 3 burç belli oldu...

Burçların ortak özelliklerden bir tanesi takıntılı olmalarıyla meşhur burçlar arasında meydana gelirken, Astrolojinin en takıntılı 3 burcu belli oldu.

burclar.jpg

İŞTE TAKINTILI BURÇLAR:

koc-burcu.jpg

1 - KOÇ BURCU

21 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler koç burcudur. Koç burçları genel özellikleri itibarıyla kendi sınırlarını fazlasıyla keskin çizen ve insanların onlara karışmasına asla izin vermeyen kişilerdir.

Koç burçları güçlü ve keskin özelliklerinin yanı sıra pek çok takıntılı davranışları bulunabilir. Bilhassa hassas noktaları onların en büyük kırmızı çizgileridir. Onlardan kopma noktasında çeşitli zorluklar yaşayabilmektedirler.

aslan-burcu.jpg

2 - ASLAN BURCU

22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan kişiler aslan burcudur. Aslan burçları genel özellikleri itibarıyla nerede ne konuşması gerektiğini büyük ölçüde iyi bilen ve kendilerine has bir tavrı bulunan kişilerdir.

Aslan burçları geçmişe dair yaşadıkları anları unutmakta çoğu zaman zorlanabilmektedirler. Bilhassa yaşadıkları kötü anıları silme noktasında zorlanan aslan burçları geçmişe dönük yaşamayı tercih ederler.

boga.png
3 - BOĞA BURCU

20 Nisan - 20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişiler boğa burcudur. Boğa burçları genel özellikleri itibarıyla rahat ve düşüncesiz tavırlarıyla ön planda olurken boğa burçları esasında bir o kadar düşünceli ve sahiplenen bir tavırdadır.

Yaşadıkları olaylara ve kişilere çeşitli durumlarda takıntılı olabilen boğa burçları bu özellikleri dolayısıyla çeşitli dönemlerde çeşitli zorluklar yaşayabilmektedirler.