West Ham United, David Moyes'u getirdi!

West Ham United, David Moyes'u getirdi!

İngiliz ekibi West Ham United, Slaven Bilic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna David Moyes'u getirdi.

Londra ekibinde  Slaven Bilic'den boşalan menajerlik koltuğuna  David Moyes oturdu. Geçtiğimiz gün  Slaven Bilic ile yollarını ayıran  West Ham United'da menajerlik görevine  David Moyes getirildi.

"MOYES'UN DOĞRU KİŞİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ"

Kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verilen  West Ham United Eş Başkanı David Sullivan, "Yaklaşık sekiz yıl sonra ilk kez sezon içinde menajer değişikliğine gidiyoruz. Tecrübeli ve Premier League bilgisine sahip bir isme ihtiyaç duyuyorduk. İşleri yoluna koymak adına  David Moyes'un doğru kişi olduğuna inanıyoruz.  Everton'da yaptıklarıyla kendini ispatlayan David'in burada da kalitesini ortaya koyacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

MANU HİKAYESİ KABUSLA BİTMİŞTİ

2002-2013 yılları arasında çalıştırdığı  Everton'daki istikrarlı grafiği sonrası  Alex Ferguson'ın veliahtı olarak  Manchester United'ın başına getirilen  David Moyes için kırmızı şeytanlardaki serüveni hayal kırıklığıyla sonuçlanmış ve 2012-13 sezonunu tamamlayamadan İskoç menajerin görevine son verilmişti. Yaklaşık bir yıl  Real Sociedad'ı çalıştırdıktan sonra Premier League'e dönen  Moyes, son olarak geçtiğimiz sezon  Sunderland'i idare etmiş ancak takımının küme düşmesi üzerine sezon sonunda görevinden ayrılmıştı.

Bu sezon ligde çıktığı 11 maçta sadece 2 galibiyet alan  West Ham United, 9 puanla 18. basamakta yer alıyor.