Toprağın altına gömülen bebek sekiz saat sonra canlı çıkarıldı!

Toprağın altına gömülen bebek sekiz saat sonra canlı çıkarıldı!

Brezilya'da yeni doğmuş bir bebek canlı canlı toprağa gömüldü. Sekiz saat boyunca toprağın altında kalan bebek mucizevi şekilde çıkartıldı.

İki polis karanlıkta toprağı kazarak yeni doğan bebeği çıkardılar. Ortaya çıkan görüntülerde polislerden biri ölü bir beden bulacağını düşünüyordu. Yaşadığını görünce heyecanla "Yaşıyor ambulansı ara" diye bağırdı.

Memur "Bebeğin vücudundaki tüm kemikler kırılmış" gibi ifadelerini kullandı. Ambulansta oksijen vererek hastaneye kaldırılan bebek yoğun bakıma alındı. Doktorlar çocuğun ilk geldiği andan sonra tedavi noktasında iyi bir noktaya geldiğini söyledi. 

Memurlar yeni doğan bebeğin ölümünün makamlara bildirilmediğini, bir ihbar aldıktan sonra bebeği aramaya başladıklarını anlattı. Polis şefi Paulo Bazerra," Beni en çok şaşırtan şey küçük kızın sekiz saat nasıl toprağın altında hayatta kaldığıydı. Bu resmen mucize" dedi.

Genç anne polis tarafından sorgulandı. Bebeği kendi kendine doğurduğu için kontrol amaçlı hastaneye yatırıldı. Yetkililer büyükanneyi ise cinayete teşebbüs suçundan tutuklandı.