Yeşilyurt Feneri Lions Kulübü'nden kanserli çocuklar için sosyal sorumluluk projesi...

Yeşilyurt Feneri Lions Kulübü'nden kanserli çocuklar için sosyal sorumluluk projesi...

Yeşilyurt Feneri Lions Kulübü, Bakırköy Belediyesi ile birlikte çocuk kanseri ile ilgili toplumsal farkındalığı oluşturmak adına Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) yararına sosyal sorumluluk projesi başlattı.

Yeşilyurt Feneri Lions Kulübü, Bakırköy Belediyesi Botanik Park'ta tüm geliri Kanserli Çocuklar Umut Vakfı'na bağışlanmak üzere Gençlik Festivali düzenliyor.

28-29-30 Haziran ve 1 Temmuz’a kadar 4 gün boyunca eğlence ve kültür sanat gösterimlerinin yanı sıra el sanatları ve doğal ürünlerin satılacağı, fast food, sıcak yiyecek ve soft içecek ortamlarının sağlanacağı festivale Türk pop müziğinin ve 70-80-90'lar müziğinin efsanesi Elhan TOK, Rock müziği ustaları Grup AYNI, yılların efsane sanatçısı gençliğin ve geçmişin udi sanatçısı Coskun SABAH, grek ve vals'ın dans gurubu ALO SIRTAKİ ve FASA FİSA Gençlik Festivali'nde yer alacak.

Türk Böbrek Vakfı ve Göz Vakfı festivale gelenlere tarama yapacakken, festivalde TÜRK KIZILAYI kan bağış kampanyası da olacak.

Yeşilyurt Feneri Lions Kulübü ile Bakırköy Belediyesi'nin düzenlediği organizasyon sonunda toplanan gelir, Kanserli Çocuklara Umut vakfına bağışlanacak. Girişler ücretsiz olacak.

Giriş ücretsizdir.