Buca Adayı Nezir'den Piriştina'ya ziyaret

Buca Adayı Nezir'den Piriştina'ya ziyaret

CHP Buca Belediye Başkanı Piriştina, partisinin yerine aday gösterdiği Suat Nezir’i makamında ağırladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve Belediye Başkan Adayı Suat Nezir bir araya geldi. Aday Nezir’in Başkan Piriştina’yı makamında ziyaret etmesinin ardından üçlü birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi.

Yerel seçimlerle ilgili yoğun bir program içinde olduklarını, çalışmalara mevcut Belediye Başkanı Levent  Priştina’yı  ziyaretle başladıklarını belirten Suat Nezir, “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Buca’mıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Levent başkanıma teşekkür ediyorum. Yoğun geçecek seçim sürecinde çok çalışıp CHP bayrağını en yüksek noktalara taşıyacağız. Sizin bıraktığınız yerden sosyal belediyecilik anlayışı ile verdiğiniz hizmetleri Bucalı’lara en güzel biçimde vermeye devam edeceğiz" dedi.

Gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Piriştina, “CHP Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir'e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, yoğun seçim çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Buca'daki 10 yıllık CHP iktidarı 31 Mart akşamından sonra da devam edecek” dedi.