CHP Antalya'dan Şero'ya kardeş geldi

CHP Antalya'dan Şero'ya kardeş geldi

Antalya Döşemealtı İlçesinde bir aracın motor bölümüne girip sıkışan, daha sonra aynı araçla Antalya Konyaaltı ilçesine gelen 3 aylık yavru kedi, şoförün dikkatleri sonucu araçtan kurtarıldı.

Aliseydi Karagöz | Antalya

Antalya Döşemealtı İlçesinde bir aracın motor bölümüne girip sıkışan, daha sonra aynı araçla Antalya Konyaaltı ilçesine gelen 3 aylık yavru kedi, şoförün dikkatleri sonucu araçtan kurtarıldı.

Kediyi sıkıştığı aracın motor bölümünden kurtaran şoförün bir anlık dalgınlığından faydalanan 3 aylık yeni doğmuş yavru kedi, şoförün elinden kaçarak hızlı bir şekilde, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen'in Konyaaltı ilçesindeki seçim ofisine girdi.

Herkesin şaşkın bakışları arasında seçim ofisine sığınan 3 aylık kedinin korkmuş halini gören görevliler, duruma hemen müdahale ederek kediye su ve yiyecek verdi.

Partiye hızla uyum sağlayan ve yaklaşık bir haftadır CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen'in seçim ofisinde yatıp kalkan 3 aylık Kediye, "Küçük Şero” ismi verildi.

CHP Genel Merkezi'nin en ünlü sosyal demokrat kedisi Şero'ya kardeş geldiğini belirten CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih ESEN, “Küçük Şero artık emin ellerde. Bütün ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanmaktadır. Biz onu, oda bizi çok sevdi. Ailemizin bir parçası artık. Seçim gecesi, Kedilerin trafolara sızmasına karşı Küçük Şero teyakkuzda olacak" dedi.

KÜÇÜK ŞERO'NUN KISA ÖZ GEÇMİŞİ...
Antalya Döşemealttı İlçesinde doğdu. Bir aracın motorunda Konyaaltı ilçesine geldi. Aç ve susuzdu... Çok korkmuştu. Ayrıca öksüzdü.. Sosyal Demokrası kimsesiz kedilerin kimsesidir şiarıyla CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen'in seçim ofisine sığındı. Kendine burada sıcak bir yuva buldu. Kısa zamanda çevreye ve partiye uyum sağlayarak herkesin maskotu haline geldi. Türkiye'nin en ünlü sosyal demokrat kedisi Şero ile kardeş yapıldı.

KÜÇÜK ŞERO'NUN ÖZELLİKLERİ
Küçük Şero'yu seçim ofisine girdiğinizde lobide ansızın karşınıza çıkabilir. Yada onu bir koltukta kıvrılıp kestiriyorken görebilirsiniz. Sabah seçim ofisini o açar. Gece son partiliyi uğurlamak da yine onun görevidir. Öğlen veya akşam yemek sırasında önce o bitiverir.

O yemeğini yemeden kimse yemek yiyemez. Solcudur ama yemek konusunda biraz seçicidir. Sohbet konusunda ise değme solculara taş çıkartır. Seçim ofisine gelenleri ise, gözleri ile şöyle bir süser. Ayrıca kafasına göre özgür dolaşan bir tek o vardır...