CHP'li Başkan: Kuştan korksak darı ekmezdik!

CHP'li Başkan: Kuştan korksak darı ekmezdik!

Soyer’den kente destek teşekkürü ve sert çıkış: Kuştan korksak darı ekmezdik!

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer AK Parti cephesinden gelen eleştirilere paralel bazı medya kuruluşlarında çıkan ve görev süresince 178 kez yurt dışına çıktığı iddialarını içeren haberlere detaylı bir açıklamayla toplu yanıt vermişti. 

Başkan Soyer bu kez süreçte kendisine kentten gelen desteğe teşekkür için sosyal medya hesabından çarpıcı mesajlar gönderdi. 

Soyer, “İnsanı üzen iftira dolu gazete manşetlerinden sonra 2 gündür, yüzlerce mesaj ve telefonla destek veren tüm dostlara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, “Biz kuştan korksak darı dikmezdik. Biz darı dikmeye, onlar da didiklemeye devam edecekler. Dik duracağız, deviremeyecekler…” dedi. 

İŞTE O MESAJLAR

Sevgili Seferihisarlılar, İzmirliler
Sevgili Dostlar;
İnsanı üzen iftira dolu gazete manşetlerinden sonra 2 gündür, yüzlerce mesaj ve telefonla destek veren tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.

Kirliliğine ve sığlığına aldırmadan mücadele ettiğimiz siyasi arenada, temiz kalabilmek ve ortaya iyi bir vizyon koyup bir kenti ileriye götürmeye çalışmak gerçekten kolay değil.

Ancak bütün zorlukları kolay eden, çalışma ve mücadele etme gücü veren şey, sizlerin bu desteğini hissetmek.

Bu destek o kadar değerli ki; Bir yandan saldıranlara, sahipsiz ve yalnız olmadığımızı gösteriyor, bir yandan da moral ve motivasyonumuzu yükselterek, daha iyisini, daha fazlasını yapma gücü veriyor.

Tek tek hiçbiriniz eksik olmayın, iyi ki varsınız, iyi ki desteğinizi esirgemiyorsunuz. Hiç kuşkunuz olmasın, asla bu desteği lekeleyecek bir şey yapmadık, yapmayacağız. El birliğiyle, ortak hayallerimizi büyütecek, memleketimizi hak ettiği yere taşıyacağız.

Biz kuştan korksak darı dikmezdik. Biz darı dikmeye, onlar da didiklemeye devam edecekler. Dik duracağız, deviremeyecekler…