CHP’li Şahin’den iddialı çıkış

CHP’li Şahin’den iddialı çıkış

CHP’li Başkan Şahin’den iddialı çıkış: Aday olmazsam seçim yüzde 98 kayıp!

İzmir'in Menemen Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partili Başkanı Tahir Şahin, Sonsöz TV’de yayınlanan programa konuk oldu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kendi durumuyla ilgili de net mesajlar veren Şahin, aday gösterilmediği takdirde seçimin kaybedileceğini vurguladı.

PARTİMDEN 12-13 PUAN ÖNDEYİM
Kendisi özelinde konuşan Şahin, çarpıcı açıklamalar yaptı ve “Parti ile benim aramda genel olarak baktığımda 12-13 puan arasında bir fark var. Benim hedefim yüzde 52-55 arasında. Ben dersem ki yüzde 60-65 alacağım, yalancı bir siyasetçi olurum. Bunu oranı sokaktaki seslerden görüyorum. Zaten sokaktan gelen sesi görmesem aday olmazdım. Geride kalan dönemde yapamadıklarımızı yapmak için adayız. Gelecek dönemde kadroyu da gençleştireceğiz. O gençlerin içerisinden yeni bir Tahir Şahin çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Sadece bir dönem daha görev istediğine vurgu yapan Şahin, “Öyle duruyor ama kesin konuşmak gibi değil. O 5-6 veya 7-8 genci aldığımızda, onları yetiştirmek için alacağız. Onları vekil bırakacağız, gerekirse bize sormadan karar al diyeceğiz” dedi.

ADAY OLMAZSAM SEÇİM YÜZDE 98 KAYIP!
Aday gösterilmediği takdirde seçimin partisi açısından sıkıntıya gireceğini aktaran Şahin, “Büyük oranda kayıp olur. Elimizdeki verilere göre söylüyoruz, sadece sokaktan gelen seslere göre değil. Yüzde 98 kayıp olur. Elbette partinin üzerinde bir kişi değilim. Ben olmazsam dünyanın sonu değil, olursam da başarı değil. Ama Menemenli hemşerilerim adına üzülürüm” açıklamasını yaptı.