İzmir'de Arzu Turan için son görev

İzmir'de Arzu Turan için son görev

İzmir Buca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Turan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

İzmir basının sevilen isimlerinden Buca Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Arzu Turan hayatını kaybetti. 44 yaşında hayata gözlerini yuman Turan, uzun süredir kanser tedavisi görmekteydi.

Arzu Turan için ilk tören Buca Belediyesi önünde yapıldı. Belediye önündeki törenin ardından Baha Yörük Camiisi'nde dini görev yerine getirildi. Kılınan namazın ardından Turan, Kaynaklar Mezarlığı'na defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'de Arzu Turan için son görev

Cenazede gözyaşları sel olurken törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen ile çok sayıda ilçe başkanı, parti yöneticisi ve basın emekçisi yer aldı. izmir haber gazetesi

İzmir'de Arzu Turan için son görev

Buca Belediye Levent Piriştina, Arzu Turan'ın ölümü nedeniyle duygusal bir mesaj yayınladı. Piriştina, "Olmadı Arkadaşım, senden güzel haberler beklerken, bu sana hiç yakışmadı.. Yakın mesai arkadaşım Arzu Turan’ı maalesef bu sabah kaybettik. Başımız sağ olsun" dedi.

Arzu Turan, Milliyet Gazetesi'nden mesleğe başladı. Başarılı bir siyaset yazarı olan Turan, uzun yıllar Ege TV'de muhabir, editör ve haber müdürlüğü yaptı. Turan, bir süre İstanbul'da çalışmasının ardından Karşıyaka, Bornova belediyeleri ile son olarak Buca Belediyesi'nde basın danışmanlığı görevini yürütmekteydi