Kemalpaşalılar Taner Doğan'ı bağrına bastı

Kemalpaşalılar Taner Doğan'ı bağrına bastı

CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Taner Doğan, saha çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kemalpaşa ve çevresindeki yerleşim yerlerini, işyerlerini ziyaret eden Doğan gördüğü ilginin enerjisini ve kazanmaya olan inancını daha da arttırdığını söyledi. 

Kemalpaşa’nın büyüme sancıları yaşadığını vurgulayan Doğan, yurttaşların “Siz ne yapacaksınız” sorularına şu karşılığı verdi:

“ Kemalpaşa soframızdaki kirazdır, evlerimizin duvarlarındaki seramiktir. Kemalpaşa Kurtuluş Savaşımızın finalidir. Kemalpaşa yurdun dört bir yanından aldığı göçle Türkiye’dir. Ben bu bilinçle şehrimize hizmet etmek istiyorum. Kemalpaşa’nın altyapısı daha ileri düzeye çıkarsa, büyüme hızı da artacaktır. Tarladaki bereket sofraya, fabrikadaki üretim cüzdana daha hızlı ulaşacaktır.”
Doğan, Kemalpaşa’nın coğrafi konumunun çok elverişli olduğunu belirtti, “Bütün mesele bunu iyi kullanmak. Şehri çağdaş bir görünüme kavuşturup, cazibe merkezi haline getirmek” dedi.
Kemalpaşalılar Doğan’ı dinledikten sonra, “Sorunlarımızı bilen, bizden bir belediye başkanı istiyoruz. Aramızda güleryüzle dolaşan bir belediye başkanı istiyoruz” sözleriyle destek verdiler.
Doğan’ın çalışmalarının kimi bölümlerine ailesi de katıldı. Taner, “Belediye başkanlığı benim için bir yaşam biçimi olacak. En büyük destekçim ailemdir” dedi.