Sandal: Bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek

Sandal: Bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal, CHP Bayraklı Kadın Kolları yönetim kurulu ve üyeleriyle buluştu.

CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Ayşe Zeliha Avar, kadın kollarının çalışmaları hakkında Serdar Sandal’ı bilgilendirdi. Bundan sonraki süreçte Serdar Sandal’ın yanında olduklarını, Sandal için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Avar, “Bayraklı’da Sayın Sandal’ın halkçı bir belediye başkanı olacağından eminiz” dedi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Serdar Sandal ise Bayraklı’da açlıkla, yoksullukla mücadelede kararlı olduklarına dikkat çekerek, “Kim olursa, ne olursa olsun bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek. Biz emekten, halktan yana kavga veriyoruz ve bu kavgadan da vazgeçmeyeceğiz” dedi.

'Kadın görünürlüğü yüksek olacak'
Hiçbir çocuğun, gencin eksik ve ihtiyaçlarından kaynaklı olarak eğitimlerine ara vermeyeceklerini söyleyen Sandal, “önceliğimizi çocuk ve gençlerimize vererek tüm imkanlarımızı onlar için kullanacağız” diye konuştu. Projelerinde kadınların da öncelikli olacağını ifade eden Sandal, Bayraklı Meclisi’nde kadın görünürlüğünün yüksek olacağını da açıkladı. Bayraklı’da kadınlara yönelik projeleri hakkında bilgi veren Sandal, ilçede yaşayan ev hanımlarına el emeklerini değerlendirebilecekleri eğitimler verilerek ürettikleri ürünlerin satışı için kooperatif kurmalarını destekleyeceklerini dile getirdi.

'Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyeceğiz'
Sandal, Bayraklı’da hayata geçirecekleri Kent Envanteri projesiyle ilçedeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşların ve ailelerin belirleneceğini, yapılacak çalışmalarda ise bu envanterden yararlanacaklarını kaydetti.

Kadın kolları üyeleriyle gerçekleşen toplantıda seçimde hedeflerinin en az yüzde 60 olduğunu hatırlatan Sandal, bu hedefe ulaşmak için tüm ilçe örgütünün alanlarda çalışması, bilgi ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşmaları gerektiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.