Şebnem Ferah Narlıdere’yi salladı

Şebnem Ferah Narlıdere’yi salladı

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Şebnem Ferah Konseri yenilenen Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanında gerçekleştirdi.

Alanı dolduran çoşkulu kalabalık Şebnem Ferah’ın sahne almasından  önce DJ Ersin’in hazırladığı ışık ve ses şovlarıyla eğlendi. Şebnem Ferah’ın sahne alması ile heyecan doruğa çıktı. Alanı dolduran binlerce Şebnem Ferah hayranı,  çığlıklar ile sanatçıyı karşıladı. Yeni ve eski albümlerinden şarkılar söyleyen Ferah’a alanı dolduran İzmirliler eşlik etti.

Yaşasın Cumhuriyet

Narlıdere Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yılı onuruna düzenlediği Şebnem Ferah Konserinde Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur eşi Ferah Batur ile sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Şebnem Ferah Narlıdere’yi salladı

Başkan Batur “Yenilenen meydanımızın bu ilk konserinde, Yenilenen meydanımıza özel olarak yapılan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli önünde, Cumhuriyetimizin 95.yılını böylesine gurur verici bir günü, böylesine güzel ve coşkulu bir kalabalıkla yaşamak onur verici. Ne mutlu böylesine tüm dünyanın saygı duyduğu bir lidere sahip olmak. Ne mutlu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkmak, Ne mutlu sizler gibi fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli gençlerin geleceğimize sahip çıkacağını bilmek. Atatürk Türkiye’sine sahip çıkan siz değerli Cumhuriyet sevdalıları, hepinizi saygıyla selamlıyor, Cumhuriyetimizin 95. yılını kutluyorum. Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.  Başkanı Batur’un sözlerini tamamlaması ile birlikte sanatçı Şebnem Ferah eşi Ferah Batur ile birlikte İzmir marşını konser alanını dolduran kalabalıkla birlikte hep bir ağızdan söylediler. Cumhuriyetimizin 95.yılı onuruna düzenlenen havai fişek gösterisi alandaki seyirciler ve evlerinden bu gösteriyi izleyenler tarafından yoğun alkış aldı. Konserin sonunda Şebnem Ferah Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a “Bugüne kadar konserimiz böyle en önden , tümünü ve coşkuyla izleyen bir Başkan hiç görmemiştim. Saygı duydum. Bizi davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”dedi.