CHP Eyüp'te Mustafa Terzi rüzgarı!

CHP Eyüp'te Mustafa Terzi rüzgarı!

Eyüpsultan'ın sevilen simalarından Av. Mustafa TERZİ pazar günü saat 16 da CHP Eyüp ilçe başkanlığından yoğun katılımlı belediye başkanı aday adaylık başvurusu yaptı.

Eyüpsultan'ın sevilen simalarından Av. Mustafa Terzi, pazar günü saat 16.00'da CHP Eyüp İlçe Başkanlığı'nda yoğun katılımlı belediye başkanı aday adaylık başvurusu yaptı. İlçe Başkanı ve ilçe yönetiminin hazır bulunduğu programda geniş kitleyle seslenen Terzi, Eyüp ilçesinin mutlaka kazanılacağı ifade etti.

whatsapp-image-2023-12-25-at-18-46-11-1.jpeg

Av. Mustafa Terzi partililere şöyle seslendi:

"Değerli dostlar,  Öncelikle Pençe Kilit Harekâtı, Operasyon Bölgesinde, şehitlik mertebesine erişen vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralı olan Mehmetçiğimize de acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. CHP Eyüpsultan Belediyesi, Başkan aday adayı olarak, birlik, bütünlük, huzur ve güvenliğimize yönelik saldırıları kınıyorum. 

Kendinize ailenize eşinize dostunuza ayırmanız gereken bu vakti, bize ayırarak kıymet vererek buraya geldiniz, ne iyi etinizde geldiniz hoş geldiniz sağ olun var olun." 

Kendini tanıtan Terzi sözlerine şöyle devam etti: 

MUSTAFA TERZİ KİMDİR? 

Rizeli, 65 doğumlu bir kardeşinizim. İlk, orta, lise eğitimimi Rize'de tamamladım. Tüm okullarımı derece ile bitirdim. 1983-1987 yıllarında İÜ Hukuk Fakultesi'nden başarılı bir eğitimle tamamladım. Spor Hukuku Ve Yönetimi Yüksek Lisans Mali Hukuk ve kamu Hukuku alanlarında yüksek lisans çalışmalarım var.

Mesleki alanda reklamını yapmamış çok çalışanlı ülkenin sayılı hukuk ofislerinden birinin iş veren avukatıyım, İstanbul Barosunu temsilen 6 dönem TBB delegeliğini yaptım. Spor Hukuk Vergi Ve İdare Hukuk Komisyon Üye ve Başkan Yardımcılıkları yaptım, halen de üyesiyim. 

İlçemize Alibeyköy Spor Göktürk Spor başkan yardımcılıkları ve yönetim kurulu Üsküdar Anadolu 1908 başkan yardımcılığı yaptım. Doğduğum ilçe Kalkandere'de vakıf kurucu üyeliği, dernek üyeliklerimiz devam etmekte.

Partimizin 2002'den beri aktif üyesi olarak Göktürk Belediyesi zamanında 2004*2006 belde başkanlığı, o dönemden beri çeşitli parti komisyonlarında parti fikir emekçiliği 2014 yılında belediye başkan aday adaylığı, mahalle delegeliği, ilçe delegeliği, büyük kurultay delegeliği statülerinde hizmet ettik. 

Partimize her dönem mahalle temsilciliğinden ilçe başkanlığı ve il başkanlıklarına resmi kayıtlarda yer alan dönemine göre yüklü miktarlarda ekonomik yardımlarda bulunarak partimizin hizmetlerinin yürümesine sağladık. Kayıtlar ordadır. 

whatsapp-image-2023-12-25-at-18-46-12.jpeg

"NEDEN ADAYIM?" 

Genel bir söylem vardır. O söylem zor şartlarda yaşam çizgisin sürdüren, bu bazen eğitim, bazen ekonomik, bazen toplumsal ve sosyolojik zorluklardan geçip, bugün bu kürsülerden büyük fabrikatörler, bilim insanları, edebiyatçılar, siyasetçiler olarak topluluklara seslenirken şu başlık altında konuşuruz ki ben buna çok inanç bağlarım. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının temellerini attığı bu vatan, bu cumhuriyet olmasa idi ben Mustafa Terzi olarak bugünkü ekonomik gücüm, mesleki var oluşum olmayacaktı. Bu varoluşu bu ülkeye borçluyum. Artık siyaset yaparak dostlarım, parti, Eyüpsultan ve ülke için. Böyle de yönetilir diye zihinlerde kalıcı bir miras bırakmak hayalindeyim.

"PROJELERİM" 

1-Parti için ilçemizde etkinliklerimiz yapabileceğimiz büyük kapasiteli toplantı ve gösteri salonu. 

2-Eyüpsultanı üç ana eksende ele alıp   

a-Eyüpsultan ve çevresini tarihi dokusuna uygun  rekreasyon uygulamaları ile  600 yıllık kusayet alanı olarak inanç turizmini artırmak…buna bağlı olarak Eyüp Stadını Hasdala taşıyıp bu alanı inanç turizmine uygun konaklama ve etkinlikler  dahil kompleks haline getirmek.. 

b-İç turizme yönelik, Alibeyköy merkezden hareket ile bu merkez etrafında Metro İstasyonun istikamet olarak sırtımıza aldığımızda  baraj yoluna kadar dere boyu sağlı sollu sosyal donalatlar oluşturmak (restoran .,açık park spor etkinlik alanı kültürel etkinlik kompleksi gibi) dereye yukarıdan aşağıya doğru gür akışlı motor pompla deniz suyu bırakıp  ruh ve çevre ye ferahlık hissi uyandırmak 

c-Uluslar arası turizm, kültür ve spor etkinlikleri için Göktürk Kemerburgaz çevresinden hareket ile  Karadenize kıyısı olan köylerimiz özellikle çift alandan yukarıda yer alan metruk maden alanlarını büyük uluslararası turizm etkinliklerine açmak.

3-Yapmak istediğim faaliyetler bütçe ve zaman olarak bir döneme sığmaz. Bu nedenle hem Eyüpsultan'da hem de büyükşehirde iki dönem yönetimi bize vermenizi istiyorum.

-Büyük şehrin tünel açma ekipman ve finansmanından faydalanarak Eyüp Merkez ve Alibeyköy Merkez de yığılan sabah ve akşam işe gidiş geliş trafiğini rahatlatmak için trafik ile ilgili çevre komşu ilçelerimi ile planlama koordinasyonu ile ana planlarım var.

-Sütlüce Tünelinden çıkışı Kağıthane deresi üzerinden mühendislik çözümleri ile tünel ile Çobançeşme'nin altına bağlamak.

-Ağaç A.Ş.  İBB lojistik bina aksından tünelle girip arka G.O.Paşa Bayrampaşa vadisindeki ana akslardan çıkış yapmak.

-Girip İslambey Rami aşağı boşluğundan çıkmak 

-Sahil trafiğinde haliç karşısına geçişi için Eski galata köprüsünü faaliyete geçirmek 

-Seçilip başkan olmam halinde yönetsel kararlarımı başta kendi partimiz olmak üzere diğer partilerinde seçili örgüt yöneticileri ile önce o toplantıya kadar yaptığımız icraatları anlatarak sonrada sahadan gelen talep istek ve dilekleri not alarak kendi dünya görüşümüze uygun formasyonda yönetsel uygulamaya aktarmayı planlıyorum… 

-Son olarak adaylaşmam durumunda ki bu toplantıların ana ekseni bunu sağlamak. Tüm başkan aday adayı arkadaşlarım içinde birlikte çalışılabilir olarak en yüksek oranda  etrafında toplanılacak aday arkadaşlardan biri olduğuma inanıyorum…böyle bir durumda tüm arkadaşlarımın deklere ettiği ayrıntılı ve güzel projelerin hepsini de sahiplenmeyi planlamaktayım…Onların fikirleri çok kıymetli.. 

Hepinize teşekkür ederim sağ olun var olun."