10 bin liralık kalemi hissettirmeden çaldı!

10 bin liralık kalemi hissettirmeden çaldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan AVM’de ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirsiz kişi, özel dolma kalem satan bir mağazaya geldi.

Geçen pazar akşamı İstanbul Anadolu yakasında bulunan AVM’de ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kimliği belirsiz kişi, özel dolma kalem satan bir mağazaya geldi. Mağaza görevlisini oyalayan kişi 10 bin TL değerindeki kalemi cebine koyarak mağazadan ayrıldı. Söz konusu kalemden dünyada 988 adet üretilmiş. Türkiye’de ise yalnızca 3 adet bulunuyor. Mağaza sahibi Hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Elimizde tek bir tane bulunuyordu. O da çalındı. Savcılığa başvurduk” dedi.

Olay geçen pazar akşamı Ümraniye'de bulunan bir AVM'de yaşandı. Barker's Pen Shop isimli mağazaya takım elbiseli bir kişi geldi. Mağazada bulunan güvenlik kamerası görüntülerine göre kimliği belirlenemeyen kişinin magazaya gelişi saat 20:00 sıralarında. Mağaza görevlisi başka bir yöne baktığı sırada bu kişi tezgahın üzerindeki dolma kalemi alarak cebine koyuyor.

Çalınan kalemin değeri 10 bin TL. Visconti’nin Millionaire marka kalemi dünyada 988 adet üretilmiş. Söz konusu kalemden Türkiye'de yalnızca üç adet bulunuyor.

Mağaza sahibi Faruk Çelikten "Bu kalemden Türkiye'de sadece üç tane var. Bizim elimizde ise bir tane bulunuyordu. Hepsinin üzerinde özel seri numarası bulunuyor. Bu kalemin seri numarası 050. Yani çok özel bir seri numarası da var.  Olayı savcılığa bildirdik. Polis araştırıyor. En kısa sürede yakalanmasını bekliyoruz" dedi.