Akgün: Söz konusu eğitimse, elimizi taşın altına sokarız!

Akgün: Söz konusu eğitimse, elimizi taşın altına sokarız!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor.

Okullar yeni döneme hazırlanıyor

Türk milli eğitimine bugüne kadar kazandırdığı 30’dan fazla okulla “Okulcu Hasan” olarak isim yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mevcut okulların eksiklikleri ve sorunlarının giderilmesi içinde çaba sarf ediyor.Okulların yaz tatilinde olduğu günlerde tadilat ve boya - badana işlerini yapan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim dönemine öğrencilerin daha temiz ve sıhhi şartlarda eğitim yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.



Tadilat ve boya badana işleri yapılıyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşiret Dalcı İlkokulu, Kumburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tepecik İmam Hatip Ortaokulu, Hüsnü Özyeğin İlkokulu, Memurdan Armağan İlkokulu, Yalçın Çiftçi İlkokulu, Serdar Adıgüzel İlkokulu, 19 Mayıs İlkokulu, Hayriye Duruk Lisesi, Kumburgaz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi boya ve badana işleri devam ederken ihtiyaç duyulan bazı okullarında bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

 “Eğitim konusu her zaman önceliğimiz oldu”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime yapılan hizmetin ülkenin geleceği açısından önem taşıdığını belirterek; “Çocuklarımızın daha iyi ve daha sağlıklı bir ortamda yeni eğitim öğretim dönemine girmeleri için Fen Müdürlüğü ekiplerimizin başlattığı çalışma tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaç duyulan kullarımızın tadilat işleri ve boya – badana işlerini yapıyoruz. Büyükçekmece Belediyesi’nin her zaman için önceliği eğitim konusu olmuştur. Eğitim söz konusu olunca bizde elimizi taşın altına sokarız” diye konuştu.